2010. március 26., péntek

Gyors vacsora - fetás tésztasaláta


Nem ennek indult. Sütőben sült, szószos tésztavalamit akartam készíteni, de mire félig elkészültem vele, mindenki nagyon éhes volt már, és nem kockáztathattam, hogy lányaim esetleg belaknak sütivel a rendes étel helyett. De azt hiszem, egyikünk sem bánta, hogy az étel "nem készült el".:D

Fetás-paradicsomos tésztasaláta

Hozzávalók: 250 g masnitészta, kb. 25 dkg feta, 2 paradicsom, 2 szál vékony, száraz kolbász, 1 ek. aprított petrezselyemzöld, 2-3 ek. olívaolaj

Elkészítés: A tésztát kifőzzük. Amíg fő, a fetát és a paradicsomot felkockázzuk, a kolbászt felkarikázzuk, a petrezselymet felaprítjuk és mindent egy tálba teszünk. Végül hozzáadjuk a főtt, leszűrt tésztát, meglocsoljuk az olívaolajjal és az egészet jól összekeverjük. Már ehető is! Akinek muszáj, megszórhatja frissen őrölt borssal is. Só nem biztos, hogy kell, függ a feta sósságától. Ezúttal nekem nem kellett plusz só.

EK - 2011/7


4 megjegyzés:

Edó írta...

Szeretjuk ezeket a gyors es finom vacsrakat:)

Kati írta...

Rég volt már nálunk tésztasaláta... Lehet, hogy holnap ebédre, köretként... :-)

iméon írta...

Pont fetát eszem...:)
Nem rossz ötlet tésztával. Talán meg is van a holnapi ebédem. :) Minden van itthon hozzá. Puszi.

Ági írta...

Megjegyeztem. Nagyon guszta és igen, mi is szeretjük a fetát.
Köszönöm, hogy gondolsz rám (is) a következő számban. Kíváncsian várom.

puszillak
Ági

Related Posts with Thumbnails

2010. március 26., péntek

Gyors vacsora - fetás tésztasaláta


Nem ennek indult. Sütőben sült, szószos tésztavalamit akartam készíteni, de mire félig elkészültem vele, mindenki nagyon éhes volt már, és nem kockáztathattam, hogy lányaim esetleg belaknak sütivel a rendes étel helyett. De azt hiszem, egyikünk sem bánta, hogy az étel "nem készült el".:D

Fetás-paradicsomos tésztasaláta

Hozzávalók: 250 g masnitészta, kb. 25 dkg feta, 2 paradicsom, 2 szál vékony, száraz kolbász, 1 ek. aprított petrezselyemzöld, 2-3 ek. olívaolaj

Elkészítés: A tésztát kifőzzük. Amíg fő, a fetát és a paradicsomot felkockázzuk, a kolbászt felkarikázzuk, a petrezselymet felaprítjuk és mindent egy tálba teszünk. Végül hozzáadjuk a főtt, leszűrt tésztát, meglocsoljuk az olívaolajjal és az egészet jól összekeverjük. Már ehető is! Akinek muszáj, megszórhatja frissen őrölt borssal is. Só nem biztos, hogy kell, függ a feta sósságától. Ezúttal nekem nem kellett plusz só.

EK - 2011/7


4 megjegyzés:

Edó írta...

Szeretjuk ezeket a gyors es finom vacsrakat:)

Kati írta...

Rég volt már nálunk tésztasaláta... Lehet, hogy holnap ebédre, köretként... :-)

iméon írta...

Pont fetát eszem...:)
Nem rossz ötlet tésztával. Talán meg is van a holnapi ebédem. :) Minden van itthon hozzá. Puszi.

Ági írta...

Megjegyeztem. Nagyon guszta és igen, mi is szeretjük a fetát.
Köszönöm, hogy gondolsz rám (is) a következő számban. Kíváncsian várom.

puszillak
Ági