2011. február 8., kedd

Kifőztük - 2011/2

Megjelent a Kifőztük internetes gasztromagazin februári száma!



Ismét egy szép és tartalmas szám, rengeteg téli, farsangi és Valentin-napi recepttel. Szeretettel készült, fogadjátok szeretettel! Letölteni továbbra is ITT lehet regisztráció és/vagy belépés után.

A következő receptjeimet találjátok meg benne:

"Fehér" saláta szalámival:



Csirkecombok gyümölcsös céklaágyon:









Fűszeres szűzérmék dióropogóssal:

0 megjegyzés:

2011. február 8., kedd

Kifőztük - 2011/2

Bejegyezte: sedith dátum: 9:00
Megjelent a Kifőztük internetes gasztromagazin februári száma!



Ismét egy szép és tartalmas szám, rengeteg téli, farsangi és Valentin-napi recepttel. Szeretettel készült, fogadjátok szeretettel! Letölteni továbbra is ITT lehet regisztráció és/vagy belépés után.

A következő receptjeimet találjátok meg benne:

"Fehér" saláta szalámival:



Csirkecombok gyümölcsös céklaágyon:









Fűszeres szűzérmék dióropogóssal:

0 megjegyzés on "Kifőztük - 2011/2"

Related Posts with Thumbnails