2018. november 7., szerda

Lounge lizard

Néha ki is kell rúgni a hámból! ;) Egy-egy finom koktél pedig igazán remek kísérője a "kirúgásnak". :) A koktélok elkészítéséhez sok-sok oldalon böngésztem a recepteket, majd megalkottam a magunk szájíze szerinti változatot. Megmondom őszintén, először kevesebb rummal próbáltam, de úgy csak a kóla meg a mandulaíz érződött. Az 50 ml-vel viszont számunkra tékéletes lett. Persze, mindenki a maga ízlése szrint növelje vagy csökkentse az arányokat.



Lounge lizard

Hozzávalók (1 adaghoz): 50 ml barna rum, 30 ml mandulalikőr (amaretto), kóla, jégkocka, citrom vagy lime.

Elkészítése:  Egy öblös poharat megtöltünk jégkockával, ráöntjük a rumot meg a likőrt, majd felöntjük kólával. Citromszeletekkel díszítjük.

ÉÍ - 2018/ŐSZ



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails

2018. november 7., szerda

Lounge lizard

Néha ki is kell rúgni a hámból! ;) Egy-egy finom koktél pedig igazán remek kísérője a "kirúgásnak". :) A koktélok elkészítéséhez sok-sok oldalon böngésztem a recepteket, majd megalkottam a magunk szájíze szerinti változatot. Megmondom őszintén, először kevesebb rummal próbáltam, de úgy csak a kóla meg a mandulaíz érződött. Az 50 ml-vel viszont számunkra tékéletes lett. Persze, mindenki a maga ízlése szrint növelje vagy csökkentse az arányokat.



Lounge lizard

Hozzávalók (1 adaghoz): 50 ml barna rum, 30 ml mandulalikőr (amaretto), kóla, jégkocka, citrom vagy lime.

Elkészítése:  Egy öblös poharat megtöltünk jégkockával, ráöntjük a rumot meg a likőrt, majd felöntjük kólával. Citromszeletekkel díszítjük.

ÉÍ - 2018/ŐSZ



Nincsenek megjegyzések: