tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post1769595225306882517..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Hagymás puliszka hamis kolbásszalsedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-62033366514048941412013-02-24T16:12:33.139+02:002013-02-24T16:12:33.139+02:00István, nem, nem nálad van a gubanc, hanem nálam. ...István, nem, nem nálad van a gubanc, hanem nálam. Már régóta így van, egy háttércsere miatt. Akkor történt valami, ami miatt duplázza a bejegyzéseket. És azóta sem találtam senkit, aki "biztos kézzel" tudná, hogy hol orvosolja. Én próbáltam ezt-azt, belebújtam még a vezérlősablonokba is, de semmi eredmény. (Még jó, hogy valamit nem rontottam el teljesen:P.) <br />Végülis nem zavar, nincs semmi plusz hátránya, csak éppen kétszer mutat mindent. :D sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-92096426471505398352013-02-24T15:10:48.879+02:002013-02-24T15:10:48.879+02:00Valami gubanc van a blogoddal, minden bejegyzés du...Valami gubanc van a blogoddal, minden bejegyzés duplázva jelenik meg (lehet, hogy nálam van bibi?).<br /><br />Jaj, nagyon élvezem a gyermekkori ételekre emlékezéseidet! Minden receptet begyűjtök...Seafalconhttps://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-75627690240278562162009-03-12T11:36:00.000+02:002009-03-12T11:36:00.000+02:00Virág, enni muszáj, és a férjemet nem igazán lehet...Virág, enni muszáj, és a férjemet nem igazán lehet "hamarpapákkal" etetni. (Bár rengeteget fejlődött e téren az utóbbi években) Persze, úgysem tudja , hoyg mi mennyi idő alatt készül el, de finomnak kell lennie. És igyekszem a gyorsan összeüthető dolgokat választani, de néha kell a bonyolultabb is. Már csak azért is, hyoga lelkem jól érezze magát%;):) <BR/>A lányok néha segítenek, máskor csak ott vannak mellettem, máskor alszanak vagy mesét néznek. A főzés része napjaimnak és szerencsére szeretem is csinálni. :)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-34229888085533471592009-03-11T13:11:00.000+02:002009-03-11T13:11:00.000+02:00Mindig ámulok, hogy 2 gyerkőc mellett mire nincs i...Mindig ámulok, hogy 2 gyerkőc mellett mire nincs időd... :-OVirághttps://www.blogger.com/profile/05862781060153897414noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-32176898124903844262009-03-11T06:50:00.000+02:002009-03-11T06:50:00.000+02:00Igen, Kati, meg kell főzni, mert így lesz jó puha,...Igen, Kati, meg kell főzni, mert így lesz jó puha, gondolom, a grízszemek így szívják meg jól magukat nedvességgel. Nekem is nagyon fura volt, ezért először csak egyet főztem meg, majd kóstolás után megfőztem a többit is. Gondolom, azért kell előtte megsütni, hoyg szép színe legyen és ne essen szét fővés közben. És az is érdekes, ahoygan az élesztő dolgozik sülés közben: akkor duzzadnak meg egy kicsit a kolbászkák, mert "kelés" közben nem sokat változik a massa állaga, talán csak épp levegősebb lesz.<BR/><BR/>A spenót, természetesen, sokkal egészségesebb rántás, habarás nélkül!<BR/><BR/>Csak semmi pánik, senki nem szokott nevetni itt senkin. Amikor látok egy-egy klassz receptet, fotót másnál, mindig elszégyellem magam, hogy mit tudok én ehhez képest? De megyek tovább! Amíg engedi az időm.<BR/>Puszisedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-46436579918795077272009-03-10T23:04:00.000+02:002009-03-10T23:04:00.000+02:00A kisült "kolbászokat" még főzni kell? :o Milyen f...A kisült "kolbászokat" még főzni kell? :o Milyen fura! Kipróbálom. :)<BR/>A puliszka annyira nem jönne be a Zuramnak (múltkor a túrós-szalonnás csuszának sem volt sikere :s).<BR/><BR/>A spenótom sűrű rántás nélkül is. :) Azt a klasszikus kocka alakút vásárolom, nem tudom, hány gramm. Kevesebb vizet meg tejet öntök hozzá valószínűleg. :)<BR/><BR/>Nem tudom, drága Edith! Mármint a gasztro-s dolgot. Nem fognak kinevetni? :$ Annyira amatőr szakács vagyok...Katihttps://www.blogger.com/profile/10414807296265119530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-64657807917310624802009-03-10T16:23:00.000+02:002009-03-10T16:23:00.000+02:00Szerintem, ha van időd, mégis inkább tedd fel ma, ...Szerintem, ha van időd, mégis inkább tedd fel ma, tényleg jó móka lenne!:D Örülök, hoyg benéztél! Amúgy nálam találsz még hasonló klasszikus ételeket!:)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-35578695834874389012009-03-10T16:09:00.000+02:002009-03-10T16:09:00.000+02:00Te jó ég, én is ezt készítettem tegnap, csak hamis...Te jó ég, én is ezt készítettem tegnap, csak hamis kolbászka nem volt. Píritott szalcsi, hagyma, túró, tejföl,és persze a puliszka összesütve. <BR/>Én is ma akartam feltenni, de aztán úgy döntöttem, hogy ma a csiga, holnap a puliszka. Sajnálom, mert vicces lett volna:-)Katbo-Rékahttps://www.blogger.com/profile/06926136787385395142noreply@blogger.com