tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post181380876104870202..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Padlizsánkrém kétféleképpensedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-37841754761646436502009-06-08T14:17:34.250+03:002009-06-08T14:17:34.250+03:00Virág, mi nem szoktunk tenni fokhagymát az "e...Virág, mi nem szoktunk tenni fokhagymát az "eredeti" vinetába (padlizsánkrémbe), nem is ismerek senkit itt, aki tenne. De én már próbáltam és ízlett, úgyhogy néha úgy is készítem, viszont akkor hagymát nem teszek bele. <br /><br />A zakuszkát el is készítheted! De majd nyár végén érdemes, akkor minden olcsóbb! Olyan jó ősszel és télen egy-egy másabb reggeli, mint a sonkás-sajtos szendvics! Még a nyár is visszatér egy kicsit, mint a lámpásból (befőttesüvegből:D) kiszabadult szellem!:)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-85090434547631100072009-06-08T13:41:16.416+03:002009-06-08T13:41:16.416+03:00Ezt én is nadon szeretem, csak nagyapám állandóan ...Ezt én is nadon szeretem, csak nagyapám állandóan szétfoghagymázza. :-S És végre látom, hogy néz ki a zakuszka, amit már régen ki akartam próbálni!! :-)Virághttps://www.blogger.com/profile/05862781060153897414noreply@blogger.com