tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post3671343989868196856..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Canard au vin, avagy coq au vin – kacsábólsedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-31019327239348622472009-05-12T08:47:00.000+03:002009-05-12T08:47:00.000+03:00Végülis, természetes, hogy nem, hiszen a szaftban ...Végülis, természetes, hogy nem, hiszen a szaftban készült el és lefedve volt, nem volt ideje kiszáradni. Az elősütés és a flambírozás is éppen azt segítette, hoyg minden zamata benne maradjon! :)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-73398429301739674642009-05-11T19:28:00.000+03:002009-05-11T19:28:00.000+03:00:))
Egyébként a tyúk sem volt száraz - én is telj...:))<br /><br />Egyébként a tyúk sem volt száraz - én is teljesen meglepődtem rajta!duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-33830865260467180632009-05-11T14:00:00.000+03:002009-05-11T14:00:00.000+03:00Naná, hogy ízlett! Szerintem kacsával azért olyan ...Naná, hogy ízlett! Szerintem kacsával azért olyan finom, mert zsíros, és a hús nem szárad ki. A fölösleges zsiradék úgyis kiolvad belőle. Nyugodtan próbáld ki te is! :)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-28629698973001129332009-05-11T09:58:00.000+03:002009-05-11T09:58:00.000+03:00Nagyon jól néz ki Edit! Legközelebb én is kipróbál...Nagyon jól néz ki Edit! Legközelebb én is kipróbálom hozzá a kacsát, mert nagyon szeretem. <br /><br />Örülök, hogy ízlett! :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.com