tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post5842531737258491743..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Csirkeleves szecsuáni módrasedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-5712116219263657492013-09-14T14:36:00.472+03:002013-09-14T14:36:00.472+03:00Tudod, Kati, először a szemünkkel eszünk, aztán a ...Tudod, Kati, először a szemünkkel eszünk, aztán a szánkkal. Nagyon szeretem a szép színes ételeket. :) <br /><br />Én egy kis csípőst tettem bele úgy, hogy az ereit is kivágtam, és az olajban megdinszteltem (így nagyon enyhül a csípőssége). Mondhatom, alig volt pikáns. Én aztán a magam tányérjárba még tettem, de a lányoknak így tökéletes volt. De én ezzel úgy vagyok, jhogy mind írhat egy recept akármit, ha tudom, hogy mi nem szeretjük, ha valaminek az íze túl intenzív, akkor úgysem teszem bele. Próbáld ki kevesebb csípőssel. Sőt, szerintem utólagosan is lehet ízesíteni. :) sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-70819413684206045312013-09-14T09:34:53.872+03:002013-09-14T09:34:53.872+03:00Milyen szép színes ez is:) Egyszer én is készített...Milyen szép színes ez is:) Egyszer én is készítettem hasonlót, tól csípősre sikeredett, nem tudtam megenni:))Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.com