tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post6698479413378492014..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Csokoládékrém avokádóbólsedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-49433704237564563182014-04-18T09:39:35.547+03:002014-04-18T09:39:35.547+03:00Sziasztok! Mivel említetted a banánízt, javaslat: ...Sziasztok! Mivel említetted a banánízt, javaslat: nyugodtan hagyd ki. Jó minőségű kakaóval és némi vaj/kókuszzsír/tejszín..ilyesmivel isteni. Én legközelebb megpróbálok közelíteni a "csak" avokadó,kakaó, eritrit módszerhez.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-9435346171579687642014-01-18T14:23:26.306+02:002014-01-18T14:23:26.306+02:00Tipp: ha a banánt megfagyasztod, majd kiengeded, s...Tipp: ha a banánt megfagyasztod, majd kiengeded, sokkal krémesebb és édesebb lesz. Javaslat: jó lefagyasztani a banánt akkor, ha nem fogyott el és már kezd megbarnulni, használat előtt pedig 2-3 órával kivenni a jégről. :-) Ezt a desszertet el fogom készíteni, köszönöm!Kisildihttps://www.blogger.com/profile/14598735129445301219noreply@blogger.com