tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post738328867519746023..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Croissant - egyszerűen és töltelékesensedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-20289345316568556122009-11-14T23:17:38.219+02:002009-11-14T23:17:38.219+02:00KAti, hát ha az enyém majdnem 15 éves, gondolhatod...KAti, hát ha az enyém majdnem 15 éves, gondolhatod, hoyg ez is csak alulról süt és nem lehet hőfokot állítani, sőt, ha már kimelegedett, hiába veszem le "fél"-re, mert úgysem lesz kisebba hő, de azért jól boldogulok vele. Amikor le akarok pirítani valamit, akkor a rácsot a legfelső szintre teszem és arra teszem a tepsit. És még van egy trükköm ahhoz, hogy az alja ne égjen meg a sütiknek pl. de rról majd hamarosan egy bejegyzésben, amiben a konyhai tippjeimet szeretném leírni.sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-10918201587201621052009-11-14T23:14:40.963+02:002009-11-14T23:14:40.963+02:00Duende, Limara, köszönöm a dicséretet, bár ezútta...Duende, Limara, köszönöm a dicséretet, bár ezúttal nem igazán járna!:)<br />Limara, nagyon hamar megolvadt, pedig fagyos volt, direkt lefagyasztottam. No, majd legközelebb jobban fog sikerülni. :)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-68044313130745553922009-11-14T21:51:07.568+02:002009-11-14T21:51:07.568+02:00Jaj, ne haragudj, Edith! Most nézem, hogy tényleg ...Jaj, ne haragudj, Edith! Most nézem, hogy tényleg a férjem fiókjával jelentkeztem be. Észre sem vettem eddig. :-) Azt hiszem, hogy most is ezzel írok. Legközelebb, már figyelek. :-)<br />Kíváncsi voltál, hogy milyen "TOM" írogat neked, miiii? :-D<br /><br />Igen, gázsütőre gondoltam. Az enyém nagyon alap - pedig talán 5-6 éves -, csak alulról süt, két fokozaton: "teljes" meg "fél". :-P Semmit a világon nem tudok pirosra sütni benne. :-STomhttps://www.blogger.com/profile/00678148643897525664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-64497316695544818632009-11-14T09:45:13.274+02:002009-11-14T09:45:13.274+02:00Nagyon szépek lettek! :) Szerintem a vaj nem volt ...Nagyon szépek lettek! :) Szerintem a vaj nem volt elég hideg, azért ragadt. A sütőtökös tölteléket szívesen megkostólnám! :)Limarahttps://www.blogger.com/profile/04616222469318529835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-73765736635119174002009-11-14T09:32:33.271+02:002009-11-14T09:32:33.271+02:00Nagyon szépek lettek, Edith! Én még sosem mertem n...Nagyon szépek lettek, Edith! Én még sosem mertem nekiállni a croisantnak... <br />Nagyon ügyi vagy! :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-58751229685430883432009-11-14T00:37:58.082+02:002009-11-14T00:37:58.082+02:00Kedves Tom!:D Aikor olvasni kezdtem, azon gondolko...Kedves Tom!:D Aikor olvasni kezdtem, azon gondolkodtam, hoynnan ismerjük mi egymást, hoyg ennyire közvetlen vagy! Aztán leesett. :) Szóval, Kati, kiderítettem, ki vagy! :)<br />Hogy érted, hoyg gázban sültek? Hogy a sütőm gázzal működik? Nekem logikus, hoyg azzal, egyelőre nem tudnánk megfizetni egy árammal működő sütő fogyasztását annak tudatában, mennyit használom én a sütőmet! <br />Nem tudom, te miért mind panaszkodsz rá:P, mert szerintem abszolút semmi különbség nincs a végeredmények szempontjából! Gázsütők között is van légkeveréses, hőbeállítós, alul-felül-égős meg még mittom én mi, ezek nekem nagyon magasak, mint nyúlnak a telefon. Nekem egy 15 éves sütőm van, anyóstól örököltem a tavasszal, amikor költöztek. Azelőtt egy 25 éves tűzhelyem volt, és bár nem lehetett benne szép pirosra sütni pl. csirkecombokat, azért megéltem azzal is. :)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-36076211771862170032009-11-14T00:31:22.978+02:002009-11-14T00:31:22.978+02:00Wise Lady, akkor most már én is nagyon halkan elár...Wise Lady, akkor most már én is nagyon halkan elárulom, hogy a tojáshoz kevertem egy pici tejet is, hogy biztos elég legyen, de nem volt számottevő a mennyiség. 2 kanálnyi kb. Kösz a tippet, legközelebb úgy is megpróbálom. :)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-11414397352217910712009-11-13T21:23:11.571+02:002009-11-13T21:23:11.571+02:00Szerintem is szépek. ...és ha legalább ennyire fin...Szerintem is szépek. ...és ha legalább ennyire finomak is voltak, ... akkor nem tudom, mit panaszkodsz. :-P<br />...és el sem hiszem, hogy gázban sültek.<br /><br />(Más: voltunk kedden Komáromban, bevásárolni. Tudod mi volt az első dolgom? Vettem négy doboz Hulalát! :-D)Tomhttps://www.blogger.com/profile/00678148643897525664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-26893857949175900202009-11-13T19:54:10.224+02:002009-11-13T19:54:10.224+02:00Pedig szépek lettek, nem panaszkodhatsz. Én is süt...Pedig szépek lettek, nem panaszkodhatsz. Én is sütöttem egy hete, de később jelenik meg.<br />Nagyon halkan és bátortalanul mondom: ne tojássárgájával, hanem tejjel kend meg közvetlen sütés előtt, akkor foszlósabb, puhább.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.com