tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post7854325697242190112..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Párizsi szeletsedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-43350846381848294002013-03-23T13:51:09.480+02:002013-03-23T13:51:09.480+02:00Éva, nem észlelek semmi olyan problémát. Úgy néz k...Éva, nem észlelek semmi olyan problémát. Úgy néz ki, néha vacakol a blogspot.<br /><br />Én mostanában már csak csirkéből és pulykából készítek ilyesmit (borjúból ritkán, mert drága), mert disznót nem eszünk. De most már nem is cserélném vissza, a csirke nagyon hamar megsül, és jó puha lesz. :) A fűszerezést állandóan variálom, van, amikor fokhagymaport is teszek bele. :)<br /><br />Janka, nálunk mindannyiunknak ízlett. :) sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-19775731834092734882013-03-23T11:47:37.190+02:002013-03-23T11:47:37.190+02:00A férjem kedvence:)A férjem kedvence:)Györgyihttps://www.blogger.com/profile/02486776867024153343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-45535211265872616142013-03-23T11:24:32.114+02:002013-03-23T11:24:32.114+02:00Csirkemellből ritkán készítek rántotthúst,inkább d...Csirkemellből ritkán készítek rántotthúst,inkább disznóból szoktam néha van hogy én is így panírozom. Ami viszont újdonság számomra és legközelebb kipróbálom az a hús fűszerezése. (Azért is szoktam csak ilyen bundával sütni mert a prézlitől ég a gyomrom!) Most a te blogodon is ugyanazt a hibát észleltem mint az enyémen. Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.com