tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post830501373371771519..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Köményes fokhagymaleves tárkonnyal és palacsintasedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-2782730827183240982009-02-05T17:46:00.000+02:002009-02-05T17:46:00.000+02:00Jaj, de szép kislányod van, Issstenem! Bezzeg-bezz...Jaj, de szép kislányod van, Issstenem! Bezzeg-bezzeg :D Úgy látom nagy sikert aratott nála a főztöd ;)Réhttps://www.blogger.com/profile/11879835357814283117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-36226554778569040572009-02-03T08:52:00.000+02:002009-02-03T08:52:00.000+02:00Köszi! :)Köszi! :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-65640559298548742562009-02-03T08:00:00.000+02:002009-02-03T08:00:00.000+02:00Írok nemsokára az eltevésekről is. Annyi mindent j...Írok nemsokára az eltevésekről is. Annyi mindent jegyzeteltem, fotóztam még az ősszel, nyáron, csak aztán elmaradtam velük és most nem tudom hogyan beszúrni, nincs időm rá. De most akkor írok egy-két dologról majd!sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-88621120911032802882009-02-02T23:53:00.000+02:002009-02-02T23:53:00.000+02:00Jajj,de finom lehetett a palacsinta!!! :) Édes!Én ...Jajj,de finom lehetett a palacsinta!!! :) Édes!<BR/>Én sem hallottam még ilyen eltevésről, mi, ha fűszerfélét tartósítjuk, azt általában szárítjuk és tényleg nagyon sokat veszít az ízéből. <BR/>Engem az is érdekelne, hoyg a répákat hogyan teszed el. Főzve, vagy nyersen megsózod és üvegbe, vagy fagyasztóba?Katihttps://www.blogger.com/profile/10414807296265119530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-70843917229307234472009-02-02T21:20:00.000+02:002009-02-02T21:20:00.000+02:00:)Ez a leves nagyon tetszik nekem! Ecetben-sóban t...:)<BR/><BR/>Ez a leves nagyon tetszik nekem! Ecetben-sóban teszitek el a tárkonyt? Írnál erről? Nagyon szeretem, finom fűszer. Sajnos a szárított tárkony sokat veszít az ízéből. De ez az ecetes-sós variáció nagyon jól hangzik! Le is fotózhatnád, szerintem mást is érdekelne.<BR/>És más fűszert is szoktatok így tartósítani?<BR/><BR/>Annyira szép a kisányod! :)<BR/>Gyönyörű. :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.com