tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post8398913089500800500..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Túrófánk á la Kareszsedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-73287285332742443182010-02-13T06:55:19.138+02:002010-02-13T06:55:19.138+02:00Kati, akkor végre, egy közös étel is. :)
Zita, há...Kati, akkor végre, egy közös étel is. :)<br /><br />Zita, hát csak történettel kerek a recept. :) Azért szinte minden gasztroblogger így csinálja, mindenkinek van egy története. :)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-56038070772158565222010-02-13T06:54:01.893+02:002010-02-13T06:54:01.893+02:00Szepy, elhiszem!:) Hadd el, lejár egyszer a strapa...Szepy, elhiszem!:) Hadd el, lejár egyszer a strapa is!sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-46931594685018254762010-02-13T00:13:43.198+02:002010-02-13T00:13:43.198+02:00Neki kellene állnom, csak annyi dolgom van mostaná...Neki kellene állnom, csak annyi dolgom van mostanábn, hogy főzni nem marad időm...:))))))))szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-55470521304496207392010-02-12T14:46:21.533+02:002010-02-12T14:46:21.533+02:00Ildi, üdv a blogomon! Természetes, hogy kiteheted ...Ildi, üdv a blogomon! Természetes, hogy kiteheted a linket!:) <br /><br />Mónika, nem is kell megkérdezni. Vagy mindegy, úgyis beleegyezem. :) <br />Ami a maszsát illeti, semmi baj, ha tovább áll, de garantálom, hogy ennyi is elég. Az olajban hamarabb sül, nagyobb hőfokon készül, úgyhogy átsülnek a grízszemek is. Nekem mindkétszer remekül sikerült.sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-10794333065226143392010-02-12T12:31:50.394+02:002010-02-12T12:31:50.394+02:00Szia!
Bocsi, de én meg se kérdeztelek...
Valahogy...Szia!<br /><br />Bocsi, de én meg se kérdeztelek...<br />Valahogy természetes volt, hogy kiteszlek az oldalamra...<br /><br />Recepttel kapcsolatban...<br />akkor a gríz nem is puhul meg (5-6 perc alatt) és úgy kezdhetjük sütni?<br />Én max túrógombócot szoktam készíteni, de annak annál jobb minél többet pihen (az én receptem szerint)Mónikahttps://www.blogger.com/profile/06278347869582039399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-53034760997693767902010-02-11T23:00:44.681+02:002010-02-11T23:00:44.681+02:00Kedves Sedith!
Megengednéd, hogy az oldalad kilink...Kedves Sedith!<br />Megengednéd, hogy az oldalad kilinkeljem a blogomra?<br />Köszönettel, <br />Ildikó<br />http://ildigabor.blogspot.comIldihttps://www.blogger.com/profile/01282481120743692990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-33987222930020439832010-02-11T15:25:23.255+02:002010-02-11T15:25:23.255+02:00Hmmm de finom lehet, ki kell próbáljam. Azt szeret...Hmmm de finom lehet, ki kell próbáljam. Azt szeretem benned, hogy nem csak úgy odaveted a recepteket, hanem "körítést" is adsz hozzá, mindegyiknek megvan a maga története. Csak így tovább :DSz. Zitahttps://www.blogger.com/profile/07004316208224752143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-86492121982283742232010-02-11T15:12:30.930+02:002010-02-11T15:12:30.930+02:00Anyu szokott ilyesmit készíteni... :-)Anyu szokott ilyesmit készíteni... :-)Katihttps://www.blogger.com/profile/10414807296265119530noreply@blogger.com