tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post9069081971152946109..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Relikviasedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-49733652194746368162012-07-30T13:31:49.921+03:002012-07-30T13:31:49.921+03:00Kedves Névtelen! Szerintem isteni lenne, csak jó é...Kedves Névtelen! Szerintem isteni lenne, csak jó érett szilvát használj!:) Vagy barackot, később majd szőlőt, vagy ... bármit.:)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-83237515123377202012012-07-30T12:46:37.580+03:002012-07-30T12:46:37.580+03:00Hmmm, szilvával milyen lehet? Persze fahéjjal komb...Hmmm, szilvával milyen lehet? Persze fahéjjal kombinálva:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-54315045336523858152010-07-12T10:57:44.935+03:002010-07-12T10:57:44.935+03:00Amindenit! Mindjárt megenném az egészet :)Amindenit! Mindjárt megenném az egészet :)Amihttps://www.blogger.com/profile/10090788310885471061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-75779892756178760372010-07-12T09:42:36.775+03:002010-07-12T09:42:36.775+03:00Nagyon gusztaNagyon gusztaBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com