tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post2225027646601671819..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Tárkonyos csirkepaprikássedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-33092180140833977622013-05-15T13:29:51.861+03:002013-05-15T13:29:51.861+03:00Kedves Edit!
Köszönöm a tippet, mindenképpen kipr...Kedves Edit! <br />Köszönöm a tippet, mindenképpen kipróbálom! :)<br />Hargita a hegyről kapta a nevét! Amikor először jártam Hargitafürdőn, éjszaka érkeztünk. Másnap reggel megláttam mi vesz körül és csak ámultam és ámultam. Akkor szerettem bele örökre a Hargitába. Ez 2006-ban történt. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12657373230069630760noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-20113866525436403652013-05-14T12:46:37.305+03:002013-05-14T12:46:37.305+03:00Szia, Csilla! Nagyon örülök, hoyg ízlett! :) Minde...Szia, Csilla! Nagyon örülök, hoyg ízlett! :) Mindenki a saját szájíze és alapanyagai szerint készít valamit, szóval, természetes, hogy te is alakítottál rajta. Mi Erdélyben nem paprikázunk annyira, mint amennyire Magyarországon szokás (bár, ugye, ez is egyéni ízlés kérdése), úgyhogy nálam a max. paprika a normál adagú ételbe az 1 teáskanál. :) <br />A lényeg, hogy ízlett. :) Milyen szép, különleges neve van a kislányodnak!:)<br />Jaj, még valami. Tegyél egy tasakocska szárított tárkonyt egy üvegbe, tegyél rá sót (1-2 teáskanál), és öntsd fel ecettel. Rázogasd, hogy a só feloldódjon, és néhány nap múlva már van tárkonyeceted. :) Ha kapsz a piacon friss tárkonyt (de vigyázz, az illatos fajtából legyen), akkor azzal készítsd ugyaníg, így még ecetes tárkonyod is lesz. :) Üdv, és gyere máskor is. :) sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-23546277350349434672013-05-14T07:47:23.597+03:002013-05-14T07:47:23.597+03:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12657373230069630760noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-26417784867302575932011-12-13T16:40:47.481+02:002011-12-13T16:40:47.481+02:00Imádom a tárkonyt és a puliszkát is:) Mindenképpen...Imádom a tárkonyt és a puliszkát is:) Mindenképpen el fogom készíteni, mennyei lehet és dekoratív is.trollanyuhttps://www.blogger.com/profile/09422338060370020956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-47577679503233936732011-12-13T14:51:15.664+02:002011-12-13T14:51:15.664+02:00Nagyon guszta és finom lehet nagyon!Ha nem használ...Nagyon guszta és finom lehet nagyon!Ha nem használsz pirospaprikát akkor mivel helyettesíted?Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-19867208017141715072011-12-13T13:30:37.279+02:002011-12-13T13:30:37.279+02:00Exelent!Exelent!Hobbychefhttps://www.blogger.com/profile/06157398594272920611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-49317015136113224482011-12-13T10:59:35.595+02:002011-12-13T10:59:35.595+02:00greatgreatShoutforfoodhttps://www.blogger.com/profile/07521170098986387812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-77925137691334732232011-12-13T10:22:28.307+02:002011-12-13T10:22:28.307+02:00Hmmm, de finom, főleg puliszkával :) Én is szoktam...Hmmm, de finom, főleg puliszkával :) Én is szoktam tárkonyt tenni hozzá, nagyon jó ízt ad neki.Sz. Zitahttps://www.blogger.com/profile/07004316208224752143noreply@blogger.com