tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post5407477584276153117..comments2024-03-04T19:55:32.005+02:00Comments on Kalandok a konyhában : Báránypástétom húsvétra - drob de mielsedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-21079152069779619482017-01-20T12:40:35.213+02:002017-01-20T12:40:35.213+02:00Épp most készítem. Igaz, hártya nélkül, de alig vá...Épp most készítem. Igaz, hártya nélkül, de alig várom, higy kész legyen!👌 Katikám ídeshttps://www.blogger.com/profile/06883752421188610871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-84285543256826412632017-01-19T22:28:40.748+02:002017-01-19T22:28:40.748+02:00Kedves Katalin, örülök a hozzászólásának! :) Igaz,...Kedves Katalin, örülök a hozzászólásának! :) Igaz, régi ez a bejegyzés, de ezt a finomságot azóta is rendszeresen készítem, mindig valamilyen más formában. Édesanyám is a hártyás változatot szokta csinálni, én is csináltam már, de hártyám nincs mindig, illetve nem is akarom mindig ugyanúgy készíteni. :) Örülök, ha sikerült kellemes emlékeket felidézni, szeretettel várom máskor is a blogon: :) sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-41634076431386810322017-01-19T15:01:32.713+02:002017-01-19T15:01:32.713+02:00Tavaszi bárányaprólékTavaszi bárányaprólékKatikám ídeshttps://www.blogger.com/profile/06883752421188610871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-73687202583013455312017-01-19T14:59:14.510+02:002017-01-19T14:59:14.510+02:00Igaz, hogy pár év eltelt, amióta feltetted a recep...Igaz, hogy pár év eltelt, amióta feltetted a receptet, nekem gusicaként maradt emlékezetemben, édesanyám jó bő szaftos pörköltet készített a barányaprólékból, kihűlés után ledarálta, 2-3 nyerstojást, őrölt borsot, áztatott zsemlét és egy nagy csokor petrezselyemzöldet adott hozzá, a hártyával kibélelt egy magasfalú jénai edényt, beletette az összegyúrt masszát, befedte a hártyával és sütőben piros ropogósra sütötte. Mekegen krumplipürével, hidegen friss, ropogós kenyérrel és újhagymával fogyasztottuk. Pethő Katalin Katikám ídeshttps://www.blogger.com/profile/06883752421188610871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-41367892707315640702010-03-31T15:16:20.698+03:002010-03-31T15:16:20.698+03:00Jézusom ennyi finomság, én itt meg éhezem..bezzeg:...Jézusom ennyi finomság, én itt meg éhezem..bezzeg:)Jutkahttps://www.blogger.com/profile/12053752988587465544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-40015241012780977282010-03-30T09:45:43.141+03:002010-03-30T09:45:43.141+03:00Szia, Bianka, köszi, hogy az olvasóm lettél, én is...Szia, Bianka, köszi, hogy az olvasóm lettél, én is be-benézegetek hozzád már egy ideje. :) <br />Finom az íze, hasonlít egy picit a májas hurkára, de persze, azért más. Aki szereti a belsőségeket, annak mindig ízleni szokott!:)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1997319966608334432.post-21257459875445256142010-03-29T21:42:04.833+03:002010-03-29T21:42:04.833+03:00Nagypapám készített ilyet, már nem emlékezsem az í...Nagypapám készített ilyet, már nem emlékezsem az ízére. De nagyon gusztán néz kiBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com