2009. május 12., kedd

Lyoni csirkemáj á la Beck



Talán csak annyiban tértem el BeckZsu receptjétől, hogy a májakat nem vágtam ketté, jobbanmondva nem az összeset, mert volt, ami már eleve fél volt. És annak ellenére, hogy teljesen szárazak voltak, mégis volt szerencsém egy kis olajjátékhoz (a tűzijáték után szabadon), ezért én fedő alatt sütöttem meg őket. A krumplit sem volt türelmünk kivárni, míg pirosra sül, de így is jó volt! Ezenkívül ugyanaz volt minden. Nagyon finom lett a végeredmény, és nagyon elégedettek voltunk. A sült hagyma várakozáson felül teljesített, legalábbis számomra. Még hidegen is finom, ropogós maradt, tudtam volna még rágcsálni belőle! (Talán éppen a sült hagyma tette be nekem az ajtót vasárnapra? :O)

3 megjegyzés:

  1. Gusztusos, nagyon. :) Én is szoktam májat sütni. Sőt, anyósom gyakran rántva készíti. Úgy is finom.

    Egyébként élünk - ha van időd olvass bele a "nem főzős naplónkba" -, csak Marci beteg volt, meg nálunk két hosszú hvg volt most egymás után, apa itthon volt, jöttünk-mentünk ... de "azért ;)" sokat jársz az eszemben. :p Tényleg. Az oszt.találkozó kapcsán. Beszéltem is Tominak róla. :)

    VálaszTörlés
  2. Kati, képzeld, anyósomnál ettem meg én is legelőször a májat. Ő is rántva készítette el, azóta eszem. Mindenféleképpen.:D

    Olvastalak, csak írni nem írtam. Drukkolok, hoyg Marcusnál most már véglegesen elmúljon minden.
    Tudjátok-e már mikor lesz a találkozó?
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Igazán örülök, hogy bevált :)
    Talán mégsem a hagyma volt a ludas, kár lenne, ha emiatt máskor nem mernél ilyet enni.

    VálaszTörlés