Ez lett pár napig Nagyobbikom kedvence. A csírát magam "állítottam elő", ez volt az első ilyen kísérletem, de tudom, hogy nem az utolsó. Isteni íze volt. Kész metonímia: a kicsiben benne volt az egész. Mintha retket ettem volna, csak éppen puhább, zsengébb volt, az íze pedig enyhébb.
Én sem ettem még retekcsírát, hajdinacsírát, viszont már "állítottam elő", mi pástétomos kenyérrel ettük. :-P Szintén nagyon finom volt. (Vetni való retekmagot áztattál be? Én is kipróbálom!)
Retekcsírát még nem ettem, de már maga a zsíroskenyér egy csoda :)))
VálaszTörlésÉn sem ettem még retekcsírát, hajdinacsírát, viszont már "állítottam elő", mi pástétomos kenyérrel ettük. :-P Szintén nagyon finom volt.
VálaszTörlés(Vetni való retekmagot áztattál be? Én is kipróbálom!)