2011. január 7., péntek

Kifőztük 2011/1

Megjelent a Kifőztük magazin idei első száma, a sorban a tizenegyedik. Igazi téli, farsangi szám sok-sok finom étel, fánkféle receptjével, érdemes letölteni, ajánlom mindenkinek! A letöltés továbbra is ingyenes, csupán regisztrálni vagy belépni kell a www.kifoztuk.hu oldalra.
Ebbe a lapszámba egy hagyományos román disznótoros receptet és egy finom reggeli- vagy vacsoraötletet hoztam.
Moldvai disznótoros


Meglepetésnyársak

5 megjegyzés:

  1. Ez a bundáskenyérnyárs akkora ötlet! :)

    VálaszTörlés
  2. Duende, köszi! De nemcsak sima bundás kenyér, hanem meg is van ám "töltve"!:) Ezért meglepetésnyárs! Nézd csak meg a Kifőztükben!:)

    VálaszTörlés
  3. Mindkettő kipróbálandó :)

    VálaszTörlés
  4. megyek hozzád disznótorosat enni. főleg a körítés miatt. Oldalborda ilyent nem eszik. na persze a husi husival a nyerő nála. azaz azt a részét elkészíthetem ;)
    ellenben azok a nyársak....megcsodáltam a Kifőztükben már.

    VálaszTörlés