Ismét megjelent a KIFŐZTÜK, Magyarország (és a térség:)) első ingyenesen letölthető gasztromagazinja. A májusi lapszámban gazdag kínálatot találnak a szezon gyümölcseinek és zöldségeinek (medvehegyma, eper, rebarbara stb.) felhasználására, beszámolót olvashatnak az Óbudai Múzeum május elsejei főzőversenyéről, ahol a Kifőztük csapata is főzött, méghozzá egy nagyon finom pincepörköltet, ugyanakkor sok más ötletet találhatnak lakás- és asztaldíszítéssel, illetve tartósítással, befőzéssel kapcsolatban.
Mindezeken kívül egy fontos közlendő: Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy 2011. június 15-ig közkívánatra az összes eddigi számunk elérhető lesz; ha szeretnék letölteni, ne habozzanak, mert a későbbiekben mindig csak az utolsó 4 újság lesz elérhető. Utána már csak a receptek lesznek olvashatóak a weboldalon, amiket folyamatosan igyekszünk feltenni az oldalunkra.
Én két recepttel járultam hozzá ehhez a lapszámhoz:
Kéksajtos töltött tojás:
Tavaszi krémleves:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése