2012. február 10., péntek

Néhány finomság, amit az elmúlt hétvégén ettünk

Az első "fogást" kivéve mindent mi - azaz az Erdélyi konyha gasztromagazin szerkesztőcsapata - főztünk. Bár ez csak szelíd töredéke annak, amit összesen elkészítettünk, és persze .... meg is ettünk.:)

Szarvas színhúsból készült virsli kétféle tormával, mustárral

Gulyásleves mangalicacombból

Mangalicacomb vadasan, arany krumplival

Szarvasropogós csíki mártással

Vaddisznószelet óvári módra, fűszeres körtével és zöldborsmártással



2 megjegyzés:

  1. Szívesen végig ettem volna ezt a menüt, csupa ínyencség:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon finom ételek. Különböző vadakat már ettem, a képek is guszták. A mangalica comb vadasan és a mangalica gulyásleves is biztos nagyon finom. De ami a meglepetést okozta, az a tán legegyszerűbb étel, Szarvas színhúsból készült virsli kétféle tormával, mustárral. Még csak nem is hallottam, hogy szarvasból virslit is készítenek. Szívesen megkóstolnám.

    VálaszTörlés