Tipikusan annak az eredménye, amikor mindenből van egy-egy kevés, de külön-külön egyik sem elég valamire. Együtt azonban... hmmmmmm.........:)
Halas zöldségsaláta
Hozzávalók 3-4 személyre: 1 paradicsomos halkonzerv, 1 kukoricakonzerv, 1 babkonzerv, 3 közepes sárgarépa, 1 csokor újhagyma, 3 szelet kenyér, 1 adag félperces majonéz vagy 2 dl majonéz, 2-3 evőkanál tejföl, só, bors.
Elkészítése: A bab- és a kukoricakonzervet leszűrjük, a babot át is öblítjük. A sárgarépát lereszeljük a nagylyukú reszelőn, az újhagymát karikára vágjuk. A kenyeret megpirítjuk, majd falatnyi kockákra vágjuk. A halkonzervvel együtt mindent egy tálba teszünk, kissé megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekavarjuk. A majonézt simára keverjük a tejföllel, ráöntjük a zöldségekre, és jól összekavarjuk. Be is hűthetjük, de azonnal is fogyasztható.
KAL - 2014.
Nagyon jól néz ki és biztos finom is! Gratula!
VálaszTörlésTök fura, szeretem a halat, a zöldségeket is. Vajon miért idegenkedem a kombinációjától? Ki fogom próbálni:)
VálaszTörlés