Mint az utóbbi években mindig, az Erdélyi konyha csapata ismét képviseltette magát a gyulai kolbász- és sonkafesztiválon. Természetesen nem mehettünk úgy oda, hoyg ne főzzünk valamit, így aztán a bemutató főzés keretében a pacallevesre és a miccsre esett a választásunk. Mindkettő telitalálat volt, nagyon finomra sikerültek, a jónép pedig csak azért bosszankodott, hogy olyan hamar elfogyott minden. A fesztivál helyszíne, hangulata magával ragadó, csodálatos emberekkel találkoztunk ismét, illetve ismertünk meg, az idő gyönyörű, nyárias volt: nagyon jól éreztük magunkat, és reméljük, még hosszú évekig részt vehetünk e színvonalas rendezvényen. :)
Néhány fotó ízelítőül:
A Kolbásszínházban: Brindás János mesterszakács, Hunyadvári József hivatásos vőfély és Hajduk Zoltán mesterszakács házigazdáskodásával (A nevek különben bármilyen sorrendben írhatóak lennének, én most a felállás szerinti balról jobbra vonalat követtem.)
Benke Laci bácsival:
Készül a pacalleves:
Végeztük, lezserkedhetünk:
Nagyon sok minőségi terméket állítottak ki, és lehetett megkóstolni:
Városnézés:
A százéves cukrászdában:
Ügyesek vagytok:) Gratu:)
VálaszTörlésLátszik, hogy jól éreztétek magatokat. Örülök Nektek, puszik! :*
VálaszTörlés