2014. március 31., hétfő

V. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra

Mint az utóbbi években mindig, az Erdélyi konyha csapata ismét képviseltette magát a gyulai kolbász- és sonkafesztiválon. Természetesen nem mehettünk úgy oda, hoyg ne főzzünk valamit, így aztán a bemutató főzés keretében a pacallevesre és a miccsre esett a választásunk. Mindkettő telitalálat volt, nagyon finomra sikerültek, a jónép pedig csak azért bosszankodott, hogy olyan hamar elfogyott minden. A fesztivál helyszíne, hangulata magával ragadó, csodálatos emberekkel találkoztunk ismét, illetve ismertünk meg, az idő gyönyörű, nyárias volt: nagyon jól éreztük magunkat, és reméljük, még hosszú évekig részt vehetünk e színvonalas rendezvényen. :)

Néhány fotó ízelítőül:

A Kolbásszínházban: Brindás János mesterszakács, Hunyadvári József hivatásos vőfély és Hajduk Zoltán mesterszakács házigazdáskodásával (A nevek különben bármilyen sorrendben írhatóak lennének, én most a felállás szerinti balról jobbra vonalat követtem.)


Benke Laci bácsival:


Készül a pacalleves:


Végeztük, lezserkedhetünk:



Nagyon sok minőségi terméket állítottak ki, és lehetett megkóstolni:



Városnézés:


A százéves cukrászdában:


2 megjegyzés: