2009. április 9., csütörtök

Miniszendvicsek



"étteremalakítás"

A kb. 6-7 cm-es átmérőjű vekniket még a péknél felszeleteltettem, itthon pedig megkentem lágy vajjal. A szeletek egyik felét befedtem sonkával, a másik felükre egy szelet sajtot fektettem. A sonkára egy uborkaszelet,a  sajtra egy paradicsomszelet ment, majd enyhén megsóztam őket és megszórtam egy picike szárított oregánóval. Kész.

Amikor az angoltanáréknál voltunk, ilyen szendviccsel (is) vártak. Ők kissé átforrósították őket a sütőben is, hát isteniek voltak. Azóta már többször készítettem reggelire, uzsonnára, és a családom is szerette. Nem mondom, hogy túlságosan fantáziadús lenne, de svédasztalnál jó szolgálatot tehet mindenképp. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése