2010. március 11., csütörtök

Megjelentünk!


Szepyke már leírta a "nagy titok" előzményeit, körülményeit, nekem most már nincs más dolgom, mint "reklámozni" azt, amit kifőztünk: egy webújságot, amelynek első száma a húsvétra való felkészülésben, sütés-főzésben fog segíteni mindenevőknek és vegetáriánusoknak, a hagyományosabb, illetve az újabb ízek kedvelőinek egyaránt.

Aki kíváncsi rá, látogasson el a www.kifoztuk.hu oldalra, vagy regisztráljon ITT, és INGYENESEN letöltheti az újságot PDF-formátumban.

Remélem, nem fog senki sem csalódni, és azt, hogy legalább akkora hasznára lesz mindenkinek, mint amekkora odaadással, szeretettel és izgalommal mi készítettük!
Köszönjük szépen!:)

Báránypástétom az egyik egyik receptem, amivel készültem:

17 megjegyzés:

  1. Szia. Nahát, hogy ti milyen ügyesek vagytok. Gratulálok. Regisztráltam, várom a levelet-újságot. A kifőztük.hu link a te oldaladról nem jól kapcsol, ha lehet javítsd ki, remélem nem haragszol hogy szóltam. Puszi

    VálaszTörlés
  2. Váóóóó! :) Máris nézem, milyen. Gratula előre is! Ha megkaptam, megnézem és véleményezem. :)

    VálaszTörlés
  3. Hát gratulálok!! Szóval ez volt a nagy titok! Megyek regisztrálni,nagyon ígéretesnek tűnik!!!!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok!
    Már olvasgatom is!
    Ügyesek vagytok!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok! :-)

    Ja, már elolvastam. Nem marcipánnal vontad be, hanem fondanttal. Ez az a tömény porcukor? :-S :-P Nem vágja haza a torta ízét? de szép!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm mindenkinek! A csapat nevében is!:)

    Zita, köszi, hoyg szóltál, már műkszik, valamit rosszul linkeltem. :)

    Vivi, várom a véleményedet!

    Virág, nincs köze a tortához. Levehető róla, nem kell megenni. :) Nálunk egyvalaki összegyűjtötte és bevágta az egészet. :O:D

    VálaszTörlés
  7. Már 3 órája regisztráltam, és még mindig semmi sehol. Már öl meg a kíváncsiság. Biztos megkapom?

    VálaszTörlés
  8. Ja, most sütöttem meg a pudingos meggyes pitédet, olyan finom lett, kakaós pudingom volt csak, holnap felteszem a képeket. Puszi

    VálaszTörlés
  9. Zita, az a bhelyzet, hogy regisztrációdömping volt és muszáj volt leállni egy kicsit, nehogy kivágjona gmail. Este 7-ig ezért nem mennek újabb lapok ki. Egy kis türelmet még!:)

    VálaszTörlés
  10. Ezt jol "kifoztetek"Nagyon szep!Gratulalok!

    VálaszTörlés
  11. Még nem kaptam meg az újságot, remélem, azért fogadni fogja a freemailem. :S

    Az oldal maga gyönyörű, igényes. Remélem, hamarosan el fogom tudni olvasni. Ha nem, akkor csinálok egy másik mail fiókot.

    Le a kalappal előtettek, hogy még ilyenre is van időtök, energiátok. Csodállak Benneteket!

    És majd lehet, hogy tanácsért fogok fordulni hozzád, ha nem gond!? :)

    Addig is további jó főzőcskézést! :)

    Vivien

    VálaszTörlés
  12. En is gratulalok. Nagyon ugyesek vagytok. Delelott regisztraltam es meg mindig nem kaptam meg. Nalam a gond?? Vagy csak varjak???Varok no problem.
    puszi

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok én is az újsághoz, tényleg nagyon igényes, nagyon tetszik nekem is! (fantasztikus, hogy egy ilyen minőséget INGYEN összehoztatok!) További sok sikert hozzá!

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok, ügyesek vagytok!

    VálaszTörlés
  15. Hú,ez klassz!Most értettem meg,hogy hogyan is lehet megkapni!Megyek is regisztrálni magam:))

    Nagyon jól néz ki ez a tál!
    Edit nagyon ügyes vagy!és ügyesek vagytok,akik kifőzték ezt!!

    Puszillak,
    Timi

    VálaszTörlés
  16. nagyon klassz, köszönöm a fáradtságot és szeretetet, amivel járt az egész!

    VálaszTörlés
  17. Gratulálok Nektek! :)
    Köszönetképpen van nálam valami, ami Téged is illet: http://felholanyka.blogspot.com/2010/03/ujabb-dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés