Virslis, tésztás egytál
Hozzávalók: 50 dkg virsli, 50 dkg száraztészta, 3 szelet sült csirkemell (nekem volt, de elhagyható), 15 dkg juhtúró, 10 dkg sajt, 8-10 szem koktélparadicsom, 5 dkg fekete olajbogyó, 1 csokor petrezselyemzöld, 3 tojás, 2 dl tejföl, só, bors.
Elkészítése: A tésztát kifőzzük és leszűrjük. A virslit karikára, a csirkemellet csíkokra, a sajtot kis kockákra vágjuk, a paradicsomot pedig felszeleteljük. Mindezeket egy tálba tesszük, hozzáadjuk a tésztát, a morzsolt túrót, az összevágott olajbogyót meg az aprított petrezselyemzöldet, sózzuk, borsozzuk, és jól összeforgatjuk. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, ezt is sózzuk és borsozzuk, majd a zöldséges keverékre öntjük, és jól összekavarjuk. (Legjobb, ha) Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük (egyetlen jénaimba sem fért volna bele:P), és 25-30 percre forró sütőbe toljuk. Melegen, hidegen egyaránt fogyasztható.
KAL - 2014.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése