2016. február 9., kedd

Avokádós saláta

Könnyű, finom vacsora néhány "ad-hoc" összekerülő alapanyagból. És igen, minden egyéb nélkül, ezt én egyedül ettem meg. :P


Avokádós saláta

Hozzávalók 1 személyre: 2 érett avokádó, 4-5 szem koktélparadicsom, kb. 1/2 kápia paprika, 1 darabka jégcsapretek, 1/2 csokor petrezselyemzöld, só, bors, kevés fokhagymapor, 2 evőkanál citromlé, 2 evőkanál olívaolaj.
Elkészítése: Az avokádót kiskanállal kikaparjuk a héjából, a paradicsomokat ketté, a paprikát csíkokra vágjuk, a retket felszeleteljük, a petrezselyemzöldet megmossuk, jól lerázzuk, és összetépkedjük. A citromlevet összevegyítjük az olajjal, sóval-borssal és fokhagymaporral ízesítjük, majd ráöntjük a tányérra ízlésesen elhelyezett zöldségekre (és avokádóra).

KAL- 2020.

1 megjegyzés:

  1. Hello ,
    I see, great food, recipes, please paste on his blog, translator, Hungarian language is difficult, I was several times in Hungary, and I ate, I really tastes Hungarian cuisine, wants to learn to,
    thank you greetingsxxxxx

    VálaszTörlés