Gyors, finom, egészséges. Az imént laktam jól vele. Gondolom, kitaláltátok: gyümölcsnapom van.:)
Hozzávalók: 2 szál rebarbara, 1 kisebb banán, 0,5 dl citromfűszörp, 2-3 evőkanál citromlé, 1 nagy marék cseresznye, víz ízlés szerint
Elkészítése:
A rebarbarát meghámozzuk, feldaraboljuk, magas falú pohárba tesszük, ráöntjük a citromfűszörpöt, majd rádobjuk a feldarabolt banánt. Botmixerrel pürésítjük, és tetszés szerint adagolt vízzel hígítjuk. Végül citromlével savanyítjuk. Tálaláskor cseresznyeszemeket teszünk bele. Én most éppen magozatlanul tettem.
azért ugye kiköpted a magját? :p
VálaszTörlésNagyon ötletes, akár turmix italnak is nevezhetnénk.
VálaszTörlésÉva, kiköptem. Még mindig a kávés csészémben vannak!:)
VálaszTörlésKati, végülis igen, de ebben épp az a pláne, hogy kiteszed tányérba, van benne levesbetét, és kanállal eszed, asztalnál ülve. Mert rendes étel.:)
Egészségedre! Mert ez a leves biztos hogy nem egy kalóriadús!
VálaszTörlésÉva, ez tény. Kapálni sem lehetne vele félnapot, de rengeteg vitamin van benne.:)
VálaszTörlésEgy régebbi bejegyzésedben olvastam, hogyan készíted tepsiben a sült burgonyát. Kipróbáltam.. annyira finom lett!:)
VálaszTörlésCsupa Csoki, örülök, hogy ízlett!:) Pontosabban melyik változatot készítetted el, mert én többféleképpen szoktam sütőben sütni a krumplit.:)
VálaszTörlésNem tudom már pontosan melyik változat volt. Olajozott tepsiben, félbe vágva, fűszerezve, fólia alatt utána meg fólia nélkül sütöttem a burgonyát. Eddig mindenhol a sütőpapíros változatot olvastam, bénáskodtam vele, mert mindig beleragadt a papír:S
VálaszTörlés