Gondoltam, készítek egy kis összeállítást, ami esetleg segítségére lehet valakinek a húsvéti menü megtervezésében. Első körben az előételeket, étvágyhozó falatokat, hidegtálra valókat gyűjtöm csokorba:
1. Sonkakrémes spenótrolád:
2. Mókás tojás- és zöldségállatkák:
3. Tojással töltött fasírt - a hagyományos ízek kedvelőinek:
4. Túrós, színes krumplitekercs - azoknak, akik hús nélkül szeretnék élvezni az ünnep ízeit:
5. Póréhagymás-lazacos tortillafalatkák - a luxus kedvelőinek:
6. Fürjtojásos-cukkinis túróalagút:
7. Zöldfűszeres túrógolyók:
8. Zöldséges-sonkás túróalagút:
9. Töltött báránytekercs, vagyis drob ITT egyéb drob-recepteket is lehet találni:
10. Variációk cipóban sült sonkára vagy csülökre:
De szép választék, nem is tudom, melyikkel kezdeném :-)
VálaszTörlésÓ, nagyon szépek!
VálaszTörlésGratulálok!