2017. január 5., csütörtök

Ünnepi hústál

Csak elmondom, mi van a tálon, és mit használtam fel. :) Nagyon egyszerű volt mindegyik.


Van a tálon: párolt marhaszelet - Az ízesítése hasonló, csak most kihagytam a szarvasgombaolajat és a fűszervajat.

Sajttal töltött, kirántott pulykaszelet - a szép nagy, tenyérnyi szeletekből

Sima rántott pulykaszelet - a kisebb hússzeletekből

Sajtkrémes-zöldséges párolt marhaszelet - a sajtkrémbe tehéntúrót, telemeát, tejfölt, 1 tojássárgáját, zúzott fokhagymát, sót és borsot tettem, ezzel kentem meg a hússzeleteket, majd egy-egy jókora csipetnyi bébispenótot és 3-3 csík piros húsú kápiát tettem rá és feltekertem. Olajon hirtelen korbepirítottam, majd vizet és bort öntögetve alákészre pároltam gyakran forgatgatva.

1 megjegyzés: