A mekis ételeket le kell böjtölni!!! :D Úgyhogy, most jöjjön egy tartalmas, vitamindús turmix. :)
Red velvet, azaz "vörösbársony" turmix
Hozzávalók (3-4 adaghoz): 1/2 vörös grépfrút, 1 piros alma, 1 csokor laboda, 1 kisebb cékla, 10 dkg feketeribizli, víz, esetleg méz.
Elkészítése: A grépfrútot és a céklát meghámozzuk, összedarabolva a blenderbe tesszük. Az almának csak a csumáját távolítjuk el, héjastól tesszük a turmixba. A labodát alaposan megmossuk (több vízben), jól lerázzuk, majd nagyon vastag szárait eltávolítjuk. A blenderbe tesszük a feketeribizlivel együtt, kb. a gyümölcsök-zöldségek feléig felöntjük vízzel, és összeturmixoljuk. Ha szükséges, vagy tetszés szerint további vízzel hígítjuk. A lányaimnak pici méz is kellett bele, nekem szuper volt így.
Megjegyzés: Esetleg, ha kerül bele 1 érett banán, már az édesítés is meg van oldva. Én mellőzöm, amennyiben csak lehet
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése