A sokadik avokádókrém a blogon...
Kapribogyós-csilis avokádókrém
Hozzávalók (4 személyre): 3 érett avokádó, 1 lila hagyma, 1
piros kápia paprika, 1 kisebb csilipaprika, 5-6 szem óriás kapribogyó, 1/2 kis
csokor petrezselyemzöld, citromlé, só, bors, 6-7 evőkanál olívaolaj.
Elkészítése: Az avokádót kettévágjuk, magját kiszedjük, húsát
pedig óvatosan kivájjuk úgy, hogy a fél héjak épek maradjanak. Az
avokádóhúst villával összetörjük, hozzáadjuk a finomra aprított paprikát,
csilit, lila hagymát és kapribogyót, majd jól összekavarjuk. Ízlés szerint
sóval, borssal, citromlével ízesítjük, végül belekeverjük a finomra aprított
petrezselyemzöldet, és pirított kenyérrel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése