Kalandok a konyhában

mert kaland a főzés... és kaland az élet

2011. február 26., szombat

Fűszeres szűzérmék diós ropogóssal

›
Ha ellá togattok a Kifőztük oldalára, és ITT ingyenesen letöltitek a magazin idei 2-es számát, ezt a receptet is megtaláljátok benne. Isten...
11 megjegyzés:
2011. február 23., szerda

Csirkecombok gyümölcsös céklaágyon

›
A recept a Kifőztük februári számában jelent meg. Nagyon finom és kiadós téli étel, érdemes kipróbálni még hamarjában, amíg lehet hozzá cé...
4 megjegyzés:
2011. február 21., hétfő

Padlizsánfőzelék rizspuffanccsal

›
Tökéletes hasznosítása a maradék rizsnek. De vigyázat, a rizs legyen jól megfőve, különben élvezhetetlen lesz a "fasírt". Én ponto...
7 megjegyzés:
2011. február 19., szombat

Majonézes céklasaláta

›
Mindig furcsállottam ezt a párosítást, bárhol is olvastam róla, aztán, amikor Alíznál is megjelent, azt mondtam: egy életem, egy halálom, b...
9 megjegyzés:
2011. február 17., csütörtök

Mákos narancskrém gyümölcsnapra

›
Valami hasonlót mutatott be Gyöngyi is a blogján, de amikor én készítettem, már nem tudtam benézni hozzá. Az enyém így készült: 2 narancs...
7 megjegyzés:
2011. február 15., kedd

Zöldséges pizzavariációk

›
Mostanában, ha pizzát eszem, ilyen és ehhez hasonlóakat készítek. A család többi része vagy kap rá húsfélét is, vagy nem. Pizzatésztaként ...
9 megjegyzés:
2011. február 14., hétfő

Sült zöldségek

›
A mostani ötletet tagadhatatlanul Annától vettem át, bár ilyesmit én is szoktam időnként készíteni. Most viszont az ő gyorsvacsorája (ami az...
5 megjegyzés:
2011. február 12., szombat

Rántott szelet "színekkel"

›
Gyors ebéd. Finom ebéd, egészséges ebéd és nem utolsó sorban szép ebéd. Pont jó egy borongós-esős-sáros napon. Most itt nem ilyen az idő, ha...
10 megjegyzés:
2011. február 11., péntek

Díj

›
Ildytől kaptam. Nagyon köszönöm neki, és önző módon megtartom magamnak. :P Bár... inkább nem. Vegyétek úgy, hogy mindenkinek odaajándékoztam...
1 megjegyzés:
2011. február 8., kedd

Kifőztük - 2011/2

›
Megjelent a Kifőztük internetes gasztromagazin februári száma! Ismét egy szép és tartalmas szám, rengeteg téli, farsangi és Valentin-na...
2011. február 5., szombat

Currys sárgaborsó-főzelék

›
Nagyon tartalmas, nagyon laktató, különleges ízhatású fogás. Ezt készítettem a legutóbbi zöldségnapomon. Bármilyen feltéttel lehet tálalni, ...
6 megjegyzés:
2011. február 4., péntek

Baráti ölelés és 199 rendszeres olvasó

›
4Gyerek megölelt .:) Virtuálisan ugyan, de én nem is annak érzem, hanem nagyonis valósnak. Néhány hónapja "ismerjük" egymást ...
8 megjegyzés:
2011. február 3., csütörtök

Az ERDÉLYI KONYHA februári száma már kapható az újságárusoknál!!!

›
Ünnepek, nagy hideg, csapattalálkozó, "plusz munka" a következő könyv anyagával: mindez meg sem kottyant az Erdélyi konyha szerke...
18 megjegyzés:
2011. február 1., kedd

Betiltani a gyógynövények és természetes készítmények forgalmazását??????

›
Alíznál olvastam, és úgy gondolom, ez minél többünkhez el kell, hogy jusson. Kisgyermekes anyaként el nem tudnám képzelni, hogy minden aprós...
11 megjegyzés:
2011. január 29., szombat

"Mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma"

›
Sokszor már csak mondjuk gépiesen, és nem érezzük át igazi értelmét. Olyan természetesnek vesszük, hogy kenyér, azaz ennivaló van az asztal...
10 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

sedith
Marosvásárhely, Romania
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.