2012. augusztus 24., péntek
Sárgarépás padlizsánkrém
2012. augusztus 24., péntek
Sárgarépás padlizsánkrém
3 megjegyzés:
- krinsz írta...
-
Tök vicces, valahogy néha össze vagyunk rezegve:) Hasonlót készítettem, csak cukkini volt a padlizsán:)
- 2012. augusztus 24. 16:33
-
-
A vinettét nem szabad mixerrel összekeverni, egyrészt mert fémmel nem érintkezhet, de főleg azért mert így túl krémszerű lesz. Tehát sokkal jobb ha csak fakéssel jó alaposan összevágjuk. Van aki egyetért?
- 2012. szeptember 4. 19:17
- sedith írta...
-
Kedves Névtelen!
Egyáltalán nem értek egyet. Egyrészt, mert az, hogy a padlizsán nem érintkezhet fémmel, már egy régen meghaladott mítosz (régebb, amikor rossz minőségű fémből készültek a kések, ez valóban fennált, ma viszont abszolút nem érvényes; SOHA meg nem feketedik a padlizsánom, ha késsel vágom vagy botmixerrel dolgozom össze), másrészt pedig mi így, ilyen krémesen szeretjük. Tehát, ha valaki inkább darabosan szereti, vágja fakéssel. Én leírtam, hogyan készítem, más pedig csinálja szíve szerint. Mint ahogy én is azt teszem.:) - 2012. szeptember 4. 19:58
3 megjegyzés:
Tök vicces, valahogy néha össze vagyunk rezegve:) Hasonlót készítettem, csak cukkini volt a padlizsán:)
A vinettét nem szabad mixerrel összekeverni, egyrészt mert fémmel nem érintkezhet, de főleg azért mert így túl krémszerű lesz. Tehát sokkal jobb ha csak fakéssel jó alaposan összevágjuk. Van aki egyetért?
Kedves Névtelen!
Egyáltalán nem értek egyet. Egyrészt, mert az, hogy a padlizsán nem érintkezhet fémmel, már egy régen meghaladott mítosz (régebb, amikor rossz minőségű fémből készültek a kések, ez valóban fennált, ma viszont abszolút nem érvényes; SOHA meg nem feketedik a padlizsánom, ha késsel vágom vagy botmixerrel dolgozom össze), másrészt pedig mi így, ilyen krémesen szeretjük. Tehát, ha valaki inkább darabosan szereti, vágja fakéssel. Én leírtam, hogyan készítem, más pedig csinálja szíve szerint. Mint ahogy én is azt teszem.:)
Megjegyzés küldése