Babalátogatóba készült. Amikor Nagylányom meglátta, összecsapta a kezeit, és azt mondta: Ez a leggyönyörűbb!:D:D:D És teljesen odavolt érte. (Megsúgom az a sok rózsaszín hozta annyira lázba, ilyen tortát - tőlem - még nem látott.:D:D:D)
A belseje a múltkori erdei gyümölcsös diplomatatortának a leegyszerűsített változata volt, 26 cm-es tortaformában megsütve: a krémhez csupán tejszínhabot használtam, gyümölcs helyett pedig jó sok eper-, málna- és áfonyalekvárt. Nem mondanám, hogy ugyanolyan volt, mint a múltkori torta, de valójában nem sokkal maradt el mögötte.:) Kívül ételfestékkel megszínezett tejszínhabbal vontam be, és piros fondantvirágokkal díszítettem.
Adag: 3 db kéttojásos piskóta; a krémhez: 6 dl habtejszín + cukor ízlés szerint, 2-2 evőkanál málna-, eper- és áfonyalekvár; kívülre: 4 dl habtejszín, illetve ízlés szerinti cukor; a locsoláshoz: 2 dl rumos szirup.
2011. november 19., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2011. november 19., szombat
Virágos, rózsaszín torta
Babalátogatóba készült. Amikor Nagylányom meglátta, összecsapta a kezeit, és azt mondta: Ez a leggyönyörűbb!:D:D:D És teljesen odavolt érte. (Megsúgom az a sok rózsaszín hozta annyira lázba, ilyen tortát - tőlem - még nem látott.:D:D:D)
A belseje a múltkori erdei gyümölcsös diplomatatortának a leegyszerűsített változata volt, 26 cm-es tortaformában megsütve: a krémhez csupán tejszínhabot használtam, gyümölcs helyett pedig jó sok eper-, málna- és áfonyalekvárt. Nem mondanám, hogy ugyanolyan volt, mint a múltkori torta, de valójában nem sokkal maradt el mögötte.:) Kívül ételfestékkel megszínezett tejszínhabbal vontam be, és piros fondantvirágokkal díszítettem.
Adag: 3 db kéttojásos piskóta; a krémhez: 6 dl habtejszín + cukor ízlés szerint, 2-2 evőkanál málna-, eper- és áfonyalekvár; kívülre: 4 dl habtejszín, illetve ízlés szerinti cukor; a locsoláshoz: 2 dl rumos szirup.
A belseje a múltkori erdei gyümölcsös diplomatatortának a leegyszerűsített változata volt, 26 cm-es tortaformában megsütve: a krémhez csupán tejszínhabot használtam, gyümölcs helyett pedig jó sok eper-, málna- és áfonyalekvárt. Nem mondanám, hogy ugyanolyan volt, mint a múltkori torta, de valójában nem sokkal maradt el mögötte.:) Kívül ételfestékkel megszínezett tejszínhabbal vontam be, és piros fondantvirágokkal díszítettem.
Adag: 3 db kéttojásos piskóta; a krémhez: 6 dl habtejszín + cukor ízlés szerint, 2-2 evőkanál málna-, eper- és áfonyalekvár; kívülre: 4 dl habtejszín, illetve ízlés szerinti cukor; a locsoláshoz: 2 dl rumos szirup.
6 megjegyzés:
- trollanyu írta...
-
Nagyon szép lett, igazi lányos torta:) Az én lányom is nagyon tud lelkesülni minden rózsaszínes dologért, a kislányok már csak ilyenek.
- 2011. november 20. 1:10
- Márti írta...
-
Sajnos, én már nem vagyok kislány, de nekem is nagyon tetszik! igazán, gyönyörűen sikerült :)
- 2011. november 20. 9:44
- Angi Angéla írta...
-
Nagyon szép lett, nem csodálom, hogy a kislányod annyira rajongott érte!
- 2011. november 20. 14:44
- Ditta tortái írta...
-
Igaza van a kislányodnak,tényleg nagyon gyönyörű lett!:-)
- 2011. november 20. 19:42
- Kati írta...
-
Igaza volt a lányodnak, nagyon szép lett:)
- 2011. november 20. 22:48
- sedith írta...
-
Köszönöm szépen mindenkinek!:)
- 2011. november 21. 19:06
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
6 megjegyzés:
Nagyon szép lett, igazi lányos torta:) Az én lányom is nagyon tud lelkesülni minden rózsaszínes dologért, a kislányok már csak ilyenek.
Sajnos, én már nem vagyok kislány, de nekem is nagyon tetszik! igazán, gyönyörűen sikerült :)
Nagyon szép lett, nem csodálom, hogy a kislányod annyira rajongott érte!
Igaza van a kislányodnak,tényleg nagyon gyönyörű lett!:-)
Igaza volt a lányodnak, nagyon szép lett:)
Köszönöm szépen mindenkinek!:)
Megjegyzés küldése