2011. február 8., kedd

Kifőztük - 2011/2

Megjelent a Kifőztük internetes gasztromagazin februári száma!



Ismét egy szép és tartalmas szám, rengeteg téli, farsangi és Valentin-napi recepttel. Szeretettel készült, fogadjátok szeretettel! Letölteni továbbra is ITT lehet regisztráció és/vagy belépés után.

A következő receptjeimet találjátok meg benne:

"Fehér" saláta szalámival:



Csirkecombok gyümölcsös céklaágyon:









Fűszeres szűzérmék dióropogóssal:

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails

2011. február 8., kedd

Kifőztük - 2011/2

Megjelent a Kifőztük internetes gasztromagazin februári száma!



Ismét egy szép és tartalmas szám, rengeteg téli, farsangi és Valentin-napi recepttel. Szeretettel készült, fogadjátok szeretettel! Letölteni továbbra is ITT lehet regisztráció és/vagy belépés után.

A következő receptjeimet találjátok meg benne:

"Fehér" saláta szalámival:



Csirkecombok gyümölcsös céklaágyon:









Fűszeres szűzérmék dióropogóssal:

Nincsenek megjegyzések: