Megjelent a Kifőztük internetes gasztromagazin februári száma!
Ismét egy szép és tartalmas szám, rengeteg téli, farsangi és Valentin-napi recepttel. Szeretettel készült, fogadjátok szeretettel! Letölteni továbbra is ITT lehet regisztráció és/vagy belépés után.
A következő receptjeimet találjátok meg benne:
"Fehér" saláta szalámival:
Csirkecombok gyümölcsös céklaágyon:
Fűszeres szűzérmék dióropogóssal:
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2011. február 8., kedd
Kifőztük - 2011/2
Megjelent a Kifőztük internetes gasztromagazin februári száma!
Ismét egy szép és tartalmas szám, rengeteg téli, farsangi és Valentin-napi recepttel. Szeretettel készült, fogadjátok szeretettel! Letölteni továbbra is ITT lehet regisztráció és/vagy belépés után.
A következő receptjeimet találjátok meg benne:
"Fehér" saláta szalámival:
Csirkecombok gyümölcsös céklaágyon:
Fűszeres szűzérmék dióropogóssal:
Ismét egy szép és tartalmas szám, rengeteg téli, farsangi és Valentin-napi recepttel. Szeretettel készült, fogadjátok szeretettel! Letölteni továbbra is ITT lehet regisztráció és/vagy belépés után.
A következő receptjeimet találjátok meg benne:
"Fehér" saláta szalámival:
Csirkecombok gyümölcsös céklaágyon:
Fűszeres szűzérmék dióropogóssal:
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése