EK - 2013/4
2013. március 23., szombat
Párizsi szelet
EK - 2013/4
2013. március 23., szombat
Párizsi szelet
EK - 2013/4
3 megjegyzés:
- Éva írta...
-
Csirkemellből ritkán készítek rántotthúst,inkább disznóból szoktam néha van hogy én is így panírozom. Ami viszont újdonság számomra és legközelebb kipróbálom az a hús fűszerezése. (Azért is szoktam csak ilyen bundával sütni mert a prézlitől ég a gyomrom!) Most a te blogodon is ugyanazt a hibát észleltem mint az enyémen.
- 2013. március 23. 11:24
- Györgyi írta...
-
A férjem kedvence:)
- 2013. március 23. 11:47
- sedith írta...
-
Éva, nem észlelek semmi olyan problémát. Úgy néz ki, néha vacakol a blogspot.
Én mostanában már csak csirkéből és pulykából készítek ilyesmit (borjúból ritkán, mert drága), mert disznót nem eszünk. De most már nem is cserélném vissza, a csirke nagyon hamar megsül, és jó puha lesz. :) A fűszerezést állandóan variálom, van, amikor fokhagymaport is teszek bele. :)
Janka, nálunk mindannyiunknak ízlett. :) - 2013. március 23. 13:51
3 megjegyzés:
Csirkemellből ritkán készítek rántotthúst,inkább disznóból szoktam néha van hogy én is így panírozom. Ami viszont újdonság számomra és legközelebb kipróbálom az a hús fűszerezése. (Azért is szoktam csak ilyen bundával sütni mert a prézlitől ég a gyomrom!) Most a te blogodon is ugyanazt a hibát észleltem mint az enyémen.
A férjem kedvence:)
Éva, nem észlelek semmi olyan problémát. Úgy néz ki, néha vacakol a blogspot.
Én mostanában már csak csirkéből és pulykából készítek ilyesmit (borjúból ritkán, mert drága), mert disznót nem eszünk. De most már nem is cserélném vissza, a csirke nagyon hamar megsül, és jó puha lesz. :) A fűszerezést állandóan variálom, van, amikor fokhagymaport is teszek bele. :)
Janka, nálunk mindannyiunknak ízlett. :)
Megjegyzés küldése