2017. február 16., csütörtök
Töpörtyűs pástétom
2017. február 16., csütörtök
Töpörtyűs pástétom
2 megjegyzés:
- Vicuska írta...
-
Ez egy csodás tálalás!!! A töpörtyűhöz mindig szoktam mustárt adni, hogy pikánsabb legyen. Nálad egy sor különleges fűszer kerül még bele, nagyon kíváncsi lettem az ízére. Ki fogom próbálni, köszi!
- 2017. február 18. 0:21
- sedith írta...
-
Köszönöm, Vicuska! :)
Én egy könyvből készítettem a receptet, és igyekeztem maximálisan megmaradni a leírtaknál, csak a töpörtyű meg a tojás aránya változott meg egy kicsit. :) Mustárral is finom lenne, itt a citromlé helyettesítette, mert muszáj volt valami savanykás, ami ellensűlyozza a zsírosságát.
Ami pedig a fűszerezést illeti, a szerző a pástétomok elején egy pástétomfűszer-receptet adott meg, abból kellett volna bele ey bizonyos mennyiség, de mivel e recept miatt én nem készítettem azt el, felhasználtam hozzá néhány olyan alapanyagot, amit a fűszerben megadott. - 2017. február 18. 15:16
2 megjegyzés:
Ez egy csodás tálalás!!! A töpörtyűhöz mindig szoktam mustárt adni, hogy pikánsabb legyen. Nálad egy sor különleges fűszer kerül még bele, nagyon kíváncsi lettem az ízére. Ki fogom próbálni, köszi!
Köszönöm, Vicuska! :)
Én egy könyvből készítettem a receptet, és igyekeztem maximálisan megmaradni a leírtaknál, csak a töpörtyű meg a tojás aránya változott meg egy kicsit. :) Mustárral is finom lenne, itt a citromlé helyettesítette, mert muszáj volt valami savanykás, ami ellensűlyozza a zsírosságát.
Ami pedig a fűszerezést illeti, a szerző a pástétomok elején egy pástétomfűszer-receptet adott meg, abból kellett volna bele ey bizonyos mennyiség, de mivel e recept miatt én nem készítettem azt el, felhasználtam hozzá néhány olyan alapanyagot, amit a fűszerben megadott.
Megjegyzés küldése