Szinte kész is a recept, alig némi hozzáfűzni valóm lenne. :) Nem is hinnénk, hogy 2-3 hozzávalóból milyen gyorsan és egyszerűen készíthetünk finom ennivalót. Ez is egy ilyen ötlet.
Gombás-sajtos-sonkás melegszendvics
Hozzávalók 1 személyre: 2 csiperkegomba, 2 szelet főtt (csirke)sonka, 5 dkg füstölt sajt, aprított petrezselyemzöld, só, bors, olaj, csilipehely, 2 szelet kenyér.
Elkészítése: A megmosott gombát félbe, majd szeletekre vágjuk. Felforrósítunk kevés olajat, rádobjuk a gombát, és nagy lángon megpirítjuk (2-3 perc). Ezután hozzáadjuk a kockára vágott sonkát meg a petrezselyemzöldet, kb. 1 percig kavargatjuk, hogy jól átforrósodjon a sonka is, sóval, borssal és csilipehellyel ízesítjük, végül félrevesszük, és belekeverjük a kis kockákra vágott füstölt sajtot. Az időközben megpirított kenyérszeletekre halmozzuk, és tálaljuk.
KT - 2016/1
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2015. december 11., péntek
Gombás-sajtos-sonkás melegszendvics
Szinte kész is a recept, alig némi hozzáfűzni valóm lenne. :) Nem is hinnénk, hogy 2-3 hozzávalóból milyen gyorsan és egyszerűen készíthetünk finom ennivalót. Ez is egy ilyen ötlet.
Gombás-sajtos-sonkás melegszendvics
Hozzávalók 1 személyre: 2 csiperkegomba, 2 szelet főtt (csirke)sonka, 5 dkg füstölt sajt, aprított petrezselyemzöld, só, bors, olaj, csilipehely, 2 szelet kenyér.
Elkészítése: A megmosott gombát félbe, majd szeletekre vágjuk. Felforrósítunk kevés olajat, rádobjuk a gombát, és nagy lángon megpirítjuk (2-3 perc). Ezután hozzáadjuk a kockára vágott sonkát meg a petrezselyemzöldet, kb. 1 percig kavargatjuk, hogy jól átforrósodjon a sonka is, sóval, borssal és csilipehellyel ízesítjük, végül félrevesszük, és belekeverjük a kis kockákra vágott füstölt sajtot. Az időközben megpirított kenyérszeletekre halmozzuk, és tálaljuk.
KT - 2016/1
Gombás-sajtos-sonkás melegszendvics
Hozzávalók 1 személyre: 2 csiperkegomba, 2 szelet főtt (csirke)sonka, 5 dkg füstölt sajt, aprított petrezselyemzöld, só, bors, olaj, csilipehely, 2 szelet kenyér.
Elkészítése: A megmosott gombát félbe, majd szeletekre vágjuk. Felforrósítunk kevés olajat, rádobjuk a gombát, és nagy lángon megpirítjuk (2-3 perc). Ezután hozzáadjuk a kockára vágott sonkát meg a petrezselyemzöldet, kb. 1 percig kavargatjuk, hogy jól átforrósodjon a sonka is, sóval, borssal és csilipehellyel ízesítjük, végül félrevesszük, és belekeverjük a kis kockákra vágott füstölt sajtot. Az időközben megpirított kenyérszeletekre halmozzuk, és tálaljuk.
KT - 2016/1
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése