Kéksajtos töltött tojás
2011. május 15., vasárnap
Kéksajtos töltött tojás
Kéksajtos töltött tojás
2011. május 15., vasárnap
Kéksajtos töltött tojás
Kéksajtos töltött tojás
9 megjegyzés:
- Éva írta...
-
Nagyon guszta, gondolom kéksajt helyett másfajta sajtot is lehet hozzá adni?
- 2011. május 15. 21:55
- 4Gyerek írta...
-
hát igen, a kéksajt meg én nem igazán vagyunk köszönő viszonyban.
bár ilyen csekély mennyiségben gondolom nem "bánt" - 2011. május 15. 22:57
- judit60 írta...
-
Hát a kéksajttal nekem is problémáim vannak, de azt hiszem ezt azért kipróbálnám.
- 2011. május 16. 9:48
- Kati írta...
-
Tetszik, már a Kifőztükben tetszett amikor láttam.
- 2011. május 16. 11:28
- 4Gyerek írta...
-
az;rt megnyugtató, hogy kéksajt témakörben nem vagyok kakukktojás.
- 2011. május 16. 12:19
- Mónika írta...
-
Nagyon jól hangzik, mind a kettőt imádjuk!
- alkalomadtán kipróbálom, megjegyeztem magamnak!
:) - 2011. május 16. 15:21
- Bianka írta...
-
Remekül néz ki
- 2011. május 16. 16:39
- sedith írta...
-
Éva, természetesen, lehet más sajttal is készíteni, csak akkor sajtos töltött tojás lesz. :)
4gyerek-Éva és Judit, az ember ízlése időnként változik. 10 évvel ezelőtt, amikor Svájcban hónapokig tobzódtam az különbnél-különb sajtfélékben, csak öklendeztem a kékpenészes sajtnak, vagy pfujjogtam a gyümölcs-hús kombinációnak. Azóta meg imádom mindkettőt. Szerintem ki lehet próbálni kicsiben, mert ekkora mennyiségben tényleg nem túl kiütköző ízű, mégis teljesen egyedi aromát kap tőle a töltelék. És ki tudja, talán picivel jobban megbarátkoztok?!:)
4Gyerek-Éva, mint írtam, nemrég még én is a te táborodat erősítettem. Szerintem az a gond, hogy mifelénk egyszerűen nincs kultúrája az ilyen sajtoknak, nem vagyunk szokva velük, és valljuk be, zsebünk sincs igazán hozzá. De azért nagy azok tábora is, akik kedvelik, sőt imádják.:)
Mónika, csak bátran! Ha nincs ellenérzés a kéksajttal szemben, nem foghatsz mellé vele.:)
Bianka, köszönöm. :) - 2011. május 16. 23:17
- Kreatív konyha írta...
-
Ez a recepted nagyon tetszik! És ennyi idő elteltével húsvét után ismét ennék bármilyen töltött tojást! Ki fogom próbálni! Köszi
- 2011. május 26. 20:11
9 megjegyzés:
Nagyon guszta, gondolom kéksajt helyett másfajta sajtot is lehet hozzá adni?
hát igen, a kéksajt meg én nem igazán vagyunk köszönő viszonyban.
bár ilyen csekély mennyiségben gondolom nem "bánt"
Hát a kéksajttal nekem is problémáim vannak, de azt hiszem ezt azért kipróbálnám.
Tetszik, már a Kifőztükben tetszett amikor láttam.
az;rt megnyugtató, hogy kéksajt témakörben nem vagyok kakukktojás.
Nagyon jól hangzik, mind a kettőt imádjuk!
- alkalomadtán kipróbálom, megjegyeztem magamnak!
:)
Remekül néz ki
Éva, természetesen, lehet más sajttal is készíteni, csak akkor sajtos töltött tojás lesz. :)
4gyerek-Éva és Judit, az ember ízlése időnként változik. 10 évvel ezelőtt, amikor Svájcban hónapokig tobzódtam az különbnél-különb sajtfélékben, csak öklendeztem a kékpenészes sajtnak, vagy pfujjogtam a gyümölcs-hús kombinációnak. Azóta meg imádom mindkettőt. Szerintem ki lehet próbálni kicsiben, mert ekkora mennyiségben tényleg nem túl kiütköző ízű, mégis teljesen egyedi aromát kap tőle a töltelék. És ki tudja, talán picivel jobban megbarátkoztok?!:)
4Gyerek-Éva, mint írtam, nemrég még én is a te táborodat erősítettem. Szerintem az a gond, hogy mifelénk egyszerűen nincs kultúrája az ilyen sajtoknak, nem vagyunk szokva velük, és valljuk be, zsebünk sincs igazán hozzá. De azért nagy azok tábora is, akik kedvelik, sőt imádják.:)
Mónika, csak bátran! Ha nincs ellenérzés a kéksajttal szemben, nem foghatsz mellé vele.:)
Bianka, köszönöm. :)
Ez a recepted nagyon tetszik! És ennyi idő elteltével húsvét után ismét ennék bármilyen töltött tojást! Ki fogom próbálni! Köszi
Megjegyzés küldése