2011. április 26., kedd

Drob de miel, avagy báránypástétom

Mint írtam, idén készítettem drobot. Most nem írom le a receptjét, hiszen már fenn van a blogon kétféle/többféle kivitelben (bárányból és csirke-disznó változatban is), úgyhogy a következő linkeken ITT és ITT szét lehet nézni receptügyben.
Idén tészta nélküli változatban készült, kalácstepsiben, főtt tojással töltve. A receptekben szereplő zöldhagyma mennyisége valamivel nagyobb volt ezúttal. Bátran lehet használni az újhagymát.

3 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon jól néz ki guszta, bár nem ismerem, áttanulmányozom majd!

rozsika írta...

Nagyon jó néz ki .Ki fogom probálni.Köszönöm a receptet.

Bianka írta...

Nagyon guszta, finom lehet

2011. április 26., kedd

Drob de miel, avagy báránypástétom

Bejegyezte: sedith dátum: 11:13
Mint írtam, idén készítettem drobot. Most nem írom le a receptjét, hiszen már fenn van a blogon kétféle/többféle kivitelben (bárányból és csirke-disznó változatban is), úgyhogy a következő linkeken ITT és ITT szét lehet nézni receptügyben.
Idén tészta nélküli változatban készült, kalácstepsiben, főtt tojással töltve. A receptekben szereplő zöldhagyma mennyisége valamivel nagyobb volt ezúttal. Bátran lehet használni az újhagymát.

3 megjegyzés on "Drob de miel, avagy báránypástétom"

Éva on 2011. április 26. 13:42 írta...

Nagyon jól néz ki guszta, bár nem ismerem, áttanulmányozom majd!

rozsika on 2011. április 27. 7:13 írta...

Nagyon jó néz ki .Ki fogom probálni.Köszönöm a receptet.

Bianka on 2011. április 27. 12:25 írta...

Nagyon guszta, finom lehet

Related Posts with Thumbnails