2009. szeptember 30., szerda
Bundáskenyér édesen
Én évente kb. egyszer készítettem bundás kenyeret eddig, de mivel Kisebbikem vagy 6 (igen, nem túlzok) ilyen karikát megevett, lehet, hogy gyakrabban is fog majd az asztalra kerülni. Ahogy meg magamat ismerem, biztos hogy idővel ennek is megtalálom a variálási módozatait!:P:)
KAL - 2014.
2009. szeptember 30., szerda
Bundáskenyér édesen
Én évente kb. egyszer készítettem bundás kenyeret eddig, de mivel Kisebbikem vagy 6 (igen, nem túlzok) ilyen karikát megevett, lehet, hogy gyakrabban is fog majd az asztalra kerülni. Ahogy meg magamat ismerem, biztos hogy idővel ennek is megtalálom a variálási módozatait!:P:)
KAL - 2014.
12 megjegyzés:
- Wise Lady írta...
- Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
- 2009. szeptember 30. 11:31
- Lilla írta...
-
nézz be hozzám, vár valami :-)
- 2009. szeptember 30. 11:51
- Jade írta...
-
En is szoktam ezt gyakran kesziteni. Mi reggelire esszuk, sziruppal, itt francia piritosnak nevezik.
- 2009. szeptember 30. 18:21
- Náncsi írta...
-
Na ezt kipróbálom.. bár megmondom őszintén egyszer ettem vhol bundás fonottkalácsot és az nagyon izlett.. de azóta se csináltam...
- 2009. szeptember 30. 18:41
- Wise Lady írta...
-
Bocsika a törlésért, de félreérthető volt, amit írtam. Na mégegyszer:
Na ezt édesen meg nem enném. Az enyémet sósan légyszi. Sajttal :D - 2009. szeptember 30. 19:29
- Ági írta...
-
Képzeld Edith, Bulgáriában, a hotelben ettünk ilyet reggelire, és azon gondolkodtam hogy ugyan mi az az egyszerű titok, hogyan lehet elkészíteni édesen..mert az enyémeknek is nagyon ízlett.
Köszönöm, hogy eszembe juttattad és válaszoltál akkor és ott feltett kérdésemre.
Puszil
Ágnes - 2009. október 1. 15:06
- sedith írta...
-
Lilla, itt is nagyon köszönöm!:) Rögtön eleget is teszek a továbbításnak!:)
- 2009. október 3. 8:32
- sedith írta...
-
Judith, sziruppal nem túl édes? Bár mi is megszórtuk még fahéjas cukorral! És még a franciák is ismerik!:O:D
- 2009. október 3. 8:34
- sedith írta...
-
Náncsi, eredetileg én is kaláccsal olvastam ezt a receptet, és biztos, hogy azzal sokkal finomabb, de így is jó volt! :) Kíváncsi vagyok, ízlik-e majd ez is!:)
- 2009. október 3. 8:35
- sedith írta...
-
Wise Lady, semmi gond, bár én az előzőt sem értettem félre!:)
Pl. én is láttam anno gyerekeket, akik cukorral szóratták meg a vajas kenyerüket. Még most is émelygek a gondolatától. Pedig a krémekbe cukros vaj kerül, és mégis. Szóval, vannak dolgok, amiket csak úgy egyszerűen nem tudunk elképzelni. De szerintem ez nem baj. - 2009. október 3. 8:37
- sedith írta...
-
Ágnes, telepátia? ;):) No látod, nincs új a nap alatt: ismerik a franciák, a bolgárok, mi és most már te is. Remélem, otthon is ugyanolyan szívesen eszik majd a lányok!:)
Puszillak - 2009. október 3. 8:39
- Jade írta...
-
Igen, kalaccsal meg finomabb, de mivel a tojaskeverekben nincs cukor, ezt igeny szerint gyumolcs vagy juharsziruppal talaljak. Itt, errefele. Mi nagyon szeretjuk.
Legutobb az almas/mezes kalacsot direkt ugy keszitettem, hogy erre maradjon meg nehany szelet. Ugy is volt, rettento finom lett. - 2009. október 6. 17:01
12 megjegyzés:
nézz be hozzám, vár valami :-)
En is szoktam ezt gyakran kesziteni. Mi reggelire esszuk, sziruppal, itt francia piritosnak nevezik.
Na ezt kipróbálom.. bár megmondom őszintén egyszer ettem vhol bundás fonottkalácsot és az nagyon izlett.. de azóta se csináltam...
Bocsika a törlésért, de félreérthető volt, amit írtam. Na mégegyszer:
Na ezt édesen meg nem enném. Az enyémet sósan légyszi. Sajttal :D
Képzeld Edith, Bulgáriában, a hotelben ettünk ilyet reggelire, és azon gondolkodtam hogy ugyan mi az az egyszerű titok, hogyan lehet elkészíteni édesen..mert az enyémeknek is nagyon ízlett.
Köszönöm, hogy eszembe juttattad és válaszoltál akkor és ott feltett kérdésemre.
Puszil
Ágnes
Lilla, itt is nagyon köszönöm!:) Rögtön eleget is teszek a továbbításnak!:)
Judith, sziruppal nem túl édes? Bár mi is megszórtuk még fahéjas cukorral! És még a franciák is ismerik!:O:D
Náncsi, eredetileg én is kaláccsal olvastam ezt a receptet, és biztos, hogy azzal sokkal finomabb, de így is jó volt! :) Kíváncsi vagyok, ízlik-e majd ez is!:)
Wise Lady, semmi gond, bár én az előzőt sem értettem félre!:)
Pl. én is láttam anno gyerekeket, akik cukorral szóratták meg a vajas kenyerüket. Még most is émelygek a gondolatától. Pedig a krémekbe cukros vaj kerül, és mégis. Szóval, vannak dolgok, amiket csak úgy egyszerűen nem tudunk elképzelni. De szerintem ez nem baj.
Ágnes, telepátia? ;):) No látod, nincs új a nap alatt: ismerik a franciák, a bolgárok, mi és most már te is. Remélem, otthon is ugyanolyan szívesen eszik majd a lányok!:)
Puszillak
Igen, kalaccsal meg finomabb, de mivel a tojaskeverekben nincs cukor, ezt igeny szerint gyumolcs vagy juharsziruppal talaljak. Itt, errefele. Mi nagyon szeretjuk.
Legutobb az almas/mezes kalacsot direkt ugy keszitettem, hogy erre maradjon meg nehany szelet. Ugy is volt, rettento finom lett.
Megjegyzés küldése