2012. február 10., péntek

Néhány finomság, amit az elmúlt hétvégén ettünk

Az első "fogást" kivéve mindent mi - azaz az Erdélyi konyha gasztromagazin szerkesztőcsapata - főztünk. Bár ez csak szelíd töredéke annak, amit összesen elkészítettünk, és persze .... meg is ettünk.:)

Szarvas színhúsból készült virsli kétféle tormával, mustárral

Gulyásleves mangalicacombból

Mangalicacomb vadasan, arany krumplival

Szarvasropogós csíki mártással

Vaddisznószelet óvári módra, fűszeres körtével és zöldborsmártással



2 megjegyzés:

trollanyu írta...

Szívesen végig ettem volna ezt a menüt, csupa ínyencség:)

Hobbychef írta...

Nagyon finom ételek. Különböző vadakat már ettem, a képek is guszták. A mangalica comb vadasan és a mangalica gulyásleves is biztos nagyon finom. De ami a meglepetést okozta, az a tán legegyszerűbb étel, Szarvas színhúsból készült virsli kétféle tormával, mustárral. Még csak nem is hallottam, hogy szarvasból virslit is készítenek. Szívesen megkóstolnám.

Related Posts with Thumbnails

2012. február 10., péntek

Néhány finomság, amit az elmúlt hétvégén ettünk

Az első "fogást" kivéve mindent mi - azaz az Erdélyi konyha gasztromagazin szerkesztőcsapata - főztünk. Bár ez csak szelíd töredéke annak, amit összesen elkészítettünk, és persze .... meg is ettünk.:)

Szarvas színhúsból készült virsli kétféle tormával, mustárral

Gulyásleves mangalicacombból

Mangalicacomb vadasan, arany krumplival

Szarvasropogós csíki mártással

Vaddisznószelet óvári módra, fűszeres körtével és zöldborsmártással



2 megjegyzés:

trollanyu írta...

Szívesen végig ettem volna ezt a menüt, csupa ínyencség:)

Hobbychef írta...

Nagyon finom ételek. Különböző vadakat már ettem, a képek is guszták. A mangalica comb vadasan és a mangalica gulyásleves is biztos nagyon finom. De ami a meglepetést okozta, az a tán legegyszerűbb étel, Szarvas színhúsból készült virsli kétféle tormával, mustárral. Még csak nem is hallottam, hogy szarvasból virslit is készítenek. Szívesen megkóstolnám.