2012. június 16., szombat
Muzsdéjvariációk
2012. június 16., szombat
Muzsdéjvariációk
7 megjegyzés:
- M írta...
-
Hallottam már a muzsdéj szót, de nem tudtam volna megmondani, mit jelent. Ám most megjegyeztem, mert fogok is készíteni, hiszen nagyon szeretem a fokhagymát. Köszönöm a leírást! :)
- 2012. június 17. 18:26
-
-
Segítség !Láttam, hogy Te szoktál eltenni savanyúságot.Azt szeretném megtudni hogy amit most kaptam tormát, ha megpucolva beteszem a fagyasztóba, nyár végén, ősz elején, kiengedve beletehetem a hordós savanyúba? Ajándékba kaptam, amúgy meg mifelénk elég drága.Szezonjában nagyon jól jött volna.Reszelve meg nyáron nem fogy.Szerinted mit kezdjek vele?
- 2012. június 19. 16:36
- sedith írta...
-
Gyöngyi, rajta, bátran, nagyon finom.:)
Kedves Névtelen, nagyon jól gondolod: fagyaszd le nyugodtan, majd hagyd szobahőn felengedni.
Bár akár meg is száríthatod: meghámozod, mérettől függően kettőbe-négybe-hatba-... hasítod, és kiterítve, néha megforgatva hagyod megszáradni. Majd bezacskózod, és elteszed. Amikor teszed a savanyúságot, ugynaúgy használhatod, mint a frisset, az íze megmarad, a lében pedig visszapuhul majd. - 2012. június 19. 23:27
- duende írta...
-
Vittem, hálásan köszönöm! :)
- 2012. július 11. 10:58
- duende írta...
-
Hétvégén vendégeknek rablónyársakat sütöttem, és hozzá megcsináltam a tejfölös muzsdéjt. Katartikus sikere volt! Köszi szépen, és majd a többi variáció is sorra kerül! :)
- 2012. július 23. 10:31
- MrsSame írta...
-
Még sosem hallottam erről a finomságról. Mert hát ami fokhagymás, az csak finom lehet. Biztosan ki fogom próbálni.
- 2013. augusztus 5. 20:05
- sedith írta...
-
Melinda, mindenképpen próbáld ki. Ha szeretitek és bírjátok a fokhagymát, ezt is imádni fogjátok. És nagyon sokfélekképpen vasriálható. :)
- 2013. augusztus 5. 23:11
7 megjegyzés:
Hallottam már a muzsdéj szót, de nem tudtam volna megmondani, mit jelent. Ám most megjegyeztem, mert fogok is készíteni, hiszen nagyon szeretem a fokhagymát. Köszönöm a leírást! :)
Segítség !Láttam, hogy Te szoktál eltenni savanyúságot.Azt szeretném megtudni hogy amit most kaptam tormát, ha megpucolva beteszem a fagyasztóba, nyár végén, ősz elején, kiengedve beletehetem a hordós savanyúba? Ajándékba kaptam, amúgy meg mifelénk elég drága.Szezonjában nagyon jól jött volna.Reszelve meg nyáron nem fogy.Szerinted mit kezdjek vele?
Gyöngyi, rajta, bátran, nagyon finom.:)
Kedves Névtelen, nagyon jól gondolod: fagyaszd le nyugodtan, majd hagyd szobahőn felengedni.
Bár akár meg is száríthatod: meghámozod, mérettől függően kettőbe-négybe-hatba-... hasítod, és kiterítve, néha megforgatva hagyod megszáradni. Majd bezacskózod, és elteszed. Amikor teszed a savanyúságot, ugynaúgy használhatod, mint a frisset, az íze megmarad, a lében pedig visszapuhul majd.
Vittem, hálásan köszönöm! :)
Hétvégén vendégeknek rablónyársakat sütöttem, és hozzá megcsináltam a tejfölös muzsdéjt. Katartikus sikere volt! Köszi szépen, és majd a többi variáció is sorra kerül! :)
Még sosem hallottam erről a finomságról. Mert hát ami fokhagymás, az csak finom lehet. Biztosan ki fogom próbálni.
Melinda, mindenképpen próbáld ki. Ha szeretitek és bírjátok a fokhagymát, ezt is imádni fogjátok. És nagyon sokfélekképpen vasriálható. :)
Megjegyzés küldése