2010. március 5., péntek

A 100 első olvasó + sorsolás


Csak nemrég írtam arról, hogy van 50 rendszeres olvasóm. Leírhatatlan örömmel töltött el a tény, hiszen olyan félszegen és tapogatózva, sokszor félve, kétségekkel teli indultam, hogy nem gondoltam volna, eljön az idő, hogy valakik direkt jönnek hozzám, kíváncsiak a főztömre, érdekli őket, amikor valami újat teszek fel a blogra. Emlékszem, éppen Ágnesnek válaszoltam megjegyzésben, hogy nálam nem presztízskérdés, hogy hány rendszeres olvasóm van. És ezzel most is így vagyok.
Még most is alig fogom fel, hogy valamivel több, mint 3 hónap alatt megduplázódott a hűséges olvasóim száma: ma jelentkezett be a 100. olvasóm. És bár szintén leírhatatlan az örömöm, nem azért örülök, mert most már nekem is annyi vagy több van, mint XY-nak, vagy hogy na, megmutattam nektek! Azért örülök, mert, ha ennyien olvasnak, azt jelenti, hogy folytatnom kell a "munkám", van értelme az egésznek! Talán erdélyi specialitásokat keres valaki, talán csak egy ripsz-ropsz összeüthető salátát, esetleg nincs otthon csupán krumplija és szalonnája és nem tudja mit hozzon ki belőlük, és nálam megoldásra lel. Ez a tudat elégséges nekem. És nem mellesleg: szeretem csinálni, kikapcsolódás, feltöltődés, izgalom számomra. El sem tudom képzelni, milyen lenne, ha nem "úgy" főznék, nem fotóznék, nem írnám le a recepteket, és persze, nem szövegelnék - sokszor Ádámmal és Évával kezdve - egy kicsit minden recept előtt. Szóval: életem részévé vált. Hogy meddig, nem tudom. Egyelőre még itthon vagyok, ha majd lesz munkám - azaz állásom, mert munkám így is rengeteg van, és nemcsak a háztartás - akkor nem tudom, mennyire férnek majd meg egymás mellett.

100 rendszeres olvasóm lett. PIROSKA az a bizonyos századik, akinek Piros-konyhája szintén nyitva áll az olvasók előtt. Piroska, köszönöm.:)

Ezenkívül, csak ismételni tudom saját magam. Amit írtam novemberben, most is érvényes: "De, természetesen, éppen annyira hálás vagyok minden egyes hűséges olvasómnak, a tizenhatodiknak és a harminckilencediknek egyaránt - kiegészítve a hatvannegyedikkel és a kilencvenkilencedikkel - , illetve mindenkinek, aki akárcsak egyszer is, valahogy, valamiért az oldalamra jutott. Nincs különbség közöttük. Mindenki épp annyira fontos, mint az első.:) A SZÁZ ELSŐ OLVASÓ.:D:D:D"

Nem akarok mindenáron olvasókat toborozni, látogatottságot növelni, éppen ezért nem hirdettem előre semmiféle nyereményjátékot, de már rég eldöntöttem magamban, hogy a 100.-at meg fogom ajándékozni valamivel. És mi is lenne természetesebb, mint hogy valami olyasmival lepjem meg, ami a konyhámból kerül ki?! Még ki kell gondolnom, hogy melyik süteményem lenne az, ami jól bírná a szállítást, finom, szép, meg minden legyen. (Piroska, egyeztetünk majd...:))

"Olvasói kérésre" úgy döntöttem, hogy lesz egy sorsolás is. Aki hagy (hagyott) egy megjegyzést ennél a bejegyzésnél - rendszeres vagy véletlen olvasó egyaránt - az automatikusan benne lesz a kalapban. A jelentkezési határidő elég rövid lesz, hogy lehetőleg ünnep előtt már mindenki megkaphassa, ezért március 13. éjfélig várom a megjegyzéseket. 14-én sorsolok, 3 emberke nevét húzom ki, és addigra eldől az is, hogy mit készítek. (Ha van még kérdés, javaslat, valamire nem tért ki a figyelmem, szóljatok, legyetek szívesek!)

Most már akkor csak azt kell kiagyalnom, hogy tényleg, mi az, ami bírja az "utazást", nem folyik el, nem törik szét, nem romlik meg, finom, és biztos, hogy nem sülök fel vele. :) Hú, most alaposan feladtátok a leckét!:)

42 megjegyzés:

Szitya írta...

Kedves Edith!

Én pedig az első gratuláló leszek! Tényleg, le a kalappal előtted, a nagyszerű blogod (blogjaid) előtt. Jó téged olvasni, jó megfőzni a receptjeidet, vagy legalább álmodozni arról, hogy megfőzzük / megsütjük.
Egyszerűen klassz vagy, ezért van ennyi olvasód!!!!
Ölellek,

Szilvi

Andi írta...

Gratulálok!

Gál Edith írta...

Gratulálok és még sok-sok olvasót kivánok neked.

egycsipet írta...

Gratulálok! :)))

Piroska írta...

Szia Edith.
Ez nagyon kedves tőled. Még nem sokat tudtam időzni nálad,de amit eddig láttam az lenyűgöző. Bíztos sokszor be nézek hozzád, sok recepted ki fogom próbálni és csak, hogy tudd, valószínű, hogy névtelenül, de nekem köszönhetően vannak új olvasóid. Egy már el ujságolta nekem és nagyon tetszik a blogod neki is. Szóval csak így tovább!!!Folytatnod kell már csak értünk is!!! Nagyon szép hétvégét kívánok nektek.
És gyógyulást.

andi írta...

Gratulálok a 100. olvasóhoz :)!!
Van nálam (is) neked egy kis meglepetés!(láttam,olvastam,már mástól is kaptad,fogadd tőlem is szeretettel!! :)

Maresz írta...

Gratulálok, hogy 1oo olvasód van! ismerem Piroskát, ügyes háziasszony!

Piroska írta...

Át akartam küldeni egy szép csokor virágot köszönet jeléül, de azt még nem tudom, hogy kell. Sajnálom.

Wise Lady írta...

Nagyon örülök és gratulálok! Az, hogy örömmel csinálod, minden bejegyzéseden meglátszik.

Ági angyalai írta...

Nálad tudom, hogy nem presztízskérdés az olvasóid száma. Természetes, üde, mesterkéltség nélküli a blogod, ahogy te is természetes vagy. A receptjeid különlegesek.

Nem lehetne valami vigaszdíjat mégiscsak kisorsolnod a többi olvasód között is? Így legalább lenne esélyünk nekünk is valamit megkóstolni Edith konyhájából.

Puszillak és gratulálok,

Ágnes

Mónika írta...

Gratulálok a 100. olvasódhoz és természetesen Piroskának is a szerencséjéhez!
:)
Csatlakozom Ági kéréséhez a vigaszdíjjal kapcsolatban.

Végszükség esetén, megelégszünk egy virtuális csodasütivel is!
:)

iri írta...

Hat kezdjem azzal hogy nem mintha egyeltalan nyerni akarok,de ha megis nyernek nagyon jo!Gratula!Szerintem megerdemled megha meg duplabb lenne!

Demyke írta...

Szia!
Gratulálok!

Kati írta...

Gratulálok! :-)

Anna írta...

Én is úgy vagyok mint Iri, nem azért hogy benne legyek abban a bizonyos kapalban, hanem mert szívből örülök neked. Gratulálok, kívánom hogy erőben egészségben készítgess továbbra is sok finomságot családod és olvasóid számára is. Puszi.

Alíz írta...

Gratulálok a 100.blogolvasódhoz és a többi hozzávetőleg 20.000-hez is - ui. becsléseink szerint kb. ennyi emberhez jutnak el az irásaid az EK-n keresztül. :)

duende írta...

Gratulálok Edith! :) Maradok hű olvasód továbbra is, mert az örömteliség árad az írásaidból is, és mert csak úgy... szeretek Nálad lenni! :)

Éljenéljensoká a Kalandok a konyhában! :)

anitka írta...

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Továbbra is jövök olvasni téged! Sok puszi: Anna és Anita

sedith írta...

Most látom, hogy nincs itt a megjegyzésem, amit az este írtam...

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!!! :) Kedvesek vagytok! De legjobban annak örülök, hogy VAGYTOK!!!

Ágnes, Mónika, részletek a bejegyzésben!;):)

Andi/cuki írta...

Na most már sikerült feljönnöm. Szóval nagyon sok szeretettel gratulálok,még sok százat kívánok!:-))

Mária írta...

Gratulálok neked!
Igen, érdemes csinálni. Én is most próbálok lendületet nyerni tőletek, hogy kicsit szorgalmasabban írjam a receptjeimet, hogy nekünk is meglegyen (3 gyermekem van), és hogy megoszthassam mindenkivel.

Kata írta...

Edit, gratulálok:))

kata írta...

Gratulálok Edith!
Örülök, hogy ilyen sokan szeretnek, ez fantasztikus!
Sokszor gondoltam olyanra, hogy "Edith hogyan csinálná/oldaná meg ezt helyettem?", amikor kreativitás kellett a konyhában.
És most nézem nem is vagyok a 100 között, pedig az elsők között voltam, linkeltelek is, de nem itt jelentkeztem rendszeres olvasásra.
Szóval a 101 első leszek!

Kata

Judith írta...

Gratulalok a 100-hoz! (Engem ne szamolj a sorsolandok koze! :) )

sedith írta...

Kata, nem vagy 101., hiszen te régóta rendszeres olvasóm vagy. Ott is vagy a legvégén; most a legfrissebbeket mutatja.:)
És, hoygan csináltam volna, ha nekem kellett volna megoldani?;):)

Judith, én beleteszlek. Ha meg kihúzunk, legfeljebb elküldöm Edithhez, ő lefagyasztja, és amikor hazajösztök, majd jól megszed!:D

Ági angyalai írta...

Ezúton köszönjük az apró módosítást a sorsolásban, amit enyhe nyomásra vittél véghez. :-)) Ne szégyenlem. Ki vagyok éhezve egy kis "Edithes" különlegességre, így most már csak a szerencsémben bízom. Ha meg nem nyerek, majd megyek, ahogy ígértem, meg ahogy megálmodtad!

Puszillak
Ágnes

Dulmina írta...

Gratulálok! És jövök továbbra is rendszeresen ;)

szepyke írta...

Gratulálok és még többszázat!:)

g.Vivien írta...

Szia Edith, nem semmi mennyien gratuláltak már!!! Lehet, mind a százan fognak!?!? :) Lányokat befoghatod cetli készítésre... :P Soha kellemetlenebb feladatot, igaz?

Gratulálok Neked én is, kívánom, hogy még legalább ennyi embernek szerezz örömöt, segítséget a receptjeiddel! Nekem egyelőre a mákos gubánál segítettél, de Apukám 55. szülinapjára megcsinálom a Didi tortádat. Igaz, addig még várni kell pár hónapot, de addig lelkileg felkészülök a NAGY munkára. :)

További jó, kreatív, sikeres munkát kívánok!

Szeretettel: Vivien

kata írta...

Aztán megtaláltam magam, de megtévesztett, hogy felkínálta a rendszeres olvasó lehetőségét.

Julia írta...

Gratulálok!
Akkor mint ex kolozsvári újságíró-palántára büszkék lehetnek a tanáraid?!
Juli

sedith írta...

Juli, nem tudom. De azért igyekszem!:) Te pedig majd eldöntöd!:):):)

Vera írta...

Én is nagyon gratulálok, és én is csak azt tudom mondani, hogy öröm "téged" olvasni, szeretem, hogy "használhatóak" a receptjeid, élvezetes stílusban "tálalod", úgy, hogy az ember egyből rohanna a konyhába, hogy megcsinálja. Én szinte mindig így vagyok vele. :) Aztán persze rengeteg minden elmarad, de raktározom magamnak a recepteket, és tudom, hogy eljön még az én időm! ;-)
Úgyhogy maradok továbbra is hű olvasód, mégha ritkán is tudok hozzászólni. :)

Gyerekek írta...

Gratulálok! A bloghoz, a gyerekeidhez és a kreatív ötleteidhez!

Minden nap olvasom a kalandjaidat :-)

Eszter, egy 3 éves fiú és két egyéves kislány édesanyja

Zita írta...

Gratulálok neked, megérdemled a sok olvasót, mert szívvel-lélekkel írsz.
U.I. Németországba is küldesz???
Ne aggódj, júliusban úgyis megyünk haza.
Puszi

sedith írta...

A további hozzászólóknak is nagyon köszönöm a gratulációt!:)

Gyerekek, köszi, hogy olvasol!:)

Zita, nem húsvétról volt szó? Vagy most nem jön össze? Hááát, ha kihúzunk és júliusban jösztök, akkor inkább akkorra halasztjuk a teljesítést!:)

iméon írta...

Szia! Gratulálok a 100 olvasódhoz, örülök, hogy közöttük lehetek én is. Sok puszi: Noémi

Vica írta...

Gratulálok, én soha nem fogok 100 olvasóra szert tenni...
Milyen aranyos meglepiket készitesz!!!Puszi!

Klára írta...

Szia!
Én is gratulálok!
Klára

tideke írta...

Szia sedith!

Rendkivül kreatív vagy, nagyon tetszenek a receptjeid, érdemes lesz kipróbálnom párat. Én csak most indítottam el a blogomat, úgyhogy még csak kezdő vagyok, nem is számíthatok ennyi olvasóra.
Sok sikert kívanok Neked.

Üdv:

Edith

Sára írta...

Jol latom, hogy en lettem a 99. ?
Gratulalok az elso 100hoz!

Natimi írta...

Na végre tudok írni!!Már vagy három napja próbálkozom,de nem engedte valamiért..

Gratulálok Edit a 100 olvasódhoz,most már úgy láttam,hogy ez még nőtt:)

Annyira ügyes vagy!Le a kalappal előtted!

Hazudnék,ha azt írnám nem szeretnék benne lenni,abban a bizonyos kalapban:)))Mert igenis szívesen fogadnák bármi finomságot tőled,sőt akár érte is mennék:)))Ugyanis elég közel lakunk:)
Ó,most még álmodozom,hogy megkóstolhatom valamelyik finomságodat,ja és nagyon bízom a szerencsémben,hogy talán benne leszek a háromban:))

Puszillak,
Timi

2010. március 5., péntek

A 100 első olvasó + sorsolás

Bejegyezte: sedith dátum: 18:10

Csak nemrég írtam arról, hogy van 50 rendszeres olvasóm. Leírhatatlan örömmel töltött el a tény, hiszen olyan félszegen és tapogatózva, sokszor félve, kétségekkel teli indultam, hogy nem gondoltam volna, eljön az idő, hogy valakik direkt jönnek hozzám, kíváncsiak a főztömre, érdekli őket, amikor valami újat teszek fel a blogra. Emlékszem, éppen Ágnesnek válaszoltam megjegyzésben, hogy nálam nem presztízskérdés, hogy hány rendszeres olvasóm van. És ezzel most is így vagyok.
Még most is alig fogom fel, hogy valamivel több, mint 3 hónap alatt megduplázódott a hűséges olvasóim száma: ma jelentkezett be a 100. olvasóm. És bár szintén leírhatatlan az örömöm, nem azért örülök, mert most már nekem is annyi vagy több van, mint XY-nak, vagy hogy na, megmutattam nektek! Azért örülök, mert, ha ennyien olvasnak, azt jelenti, hogy folytatnom kell a "munkám", van értelme az egésznek! Talán erdélyi specialitásokat keres valaki, talán csak egy ripsz-ropsz összeüthető salátát, esetleg nincs otthon csupán krumplija és szalonnája és nem tudja mit hozzon ki belőlük, és nálam megoldásra lel. Ez a tudat elégséges nekem. És nem mellesleg: szeretem csinálni, kikapcsolódás, feltöltődés, izgalom számomra. El sem tudom képzelni, milyen lenne, ha nem "úgy" főznék, nem fotóznék, nem írnám le a recepteket, és persze, nem szövegelnék - sokszor Ádámmal és Évával kezdve - egy kicsit minden recept előtt. Szóval: életem részévé vált. Hogy meddig, nem tudom. Egyelőre még itthon vagyok, ha majd lesz munkám - azaz állásom, mert munkám így is rengeteg van, és nemcsak a háztartás - akkor nem tudom, mennyire férnek majd meg egymás mellett.

100 rendszeres olvasóm lett. PIROSKA az a bizonyos századik, akinek Piros-konyhája szintén nyitva áll az olvasók előtt. Piroska, köszönöm.:)

Ezenkívül, csak ismételni tudom saját magam. Amit írtam novemberben, most is érvényes: "De, természetesen, éppen annyira hálás vagyok minden egyes hűséges olvasómnak, a tizenhatodiknak és a harminckilencediknek egyaránt - kiegészítve a hatvannegyedikkel és a kilencvenkilencedikkel - , illetve mindenkinek, aki akárcsak egyszer is, valahogy, valamiért az oldalamra jutott. Nincs különbség közöttük. Mindenki épp annyira fontos, mint az első.:) A SZÁZ ELSŐ OLVASÓ.:D:D:D"

Nem akarok mindenáron olvasókat toborozni, látogatottságot növelni, éppen ezért nem hirdettem előre semmiféle nyereményjátékot, de már rég eldöntöttem magamban, hogy a 100.-at meg fogom ajándékozni valamivel. És mi is lenne természetesebb, mint hogy valami olyasmival lepjem meg, ami a konyhámból kerül ki?! Még ki kell gondolnom, hogy melyik süteményem lenne az, ami jól bírná a szállítást, finom, szép, meg minden legyen. (Piroska, egyeztetünk majd...:))

"Olvasói kérésre" úgy döntöttem, hogy lesz egy sorsolás is. Aki hagy (hagyott) egy megjegyzést ennél a bejegyzésnél - rendszeres vagy véletlen olvasó egyaránt - az automatikusan benne lesz a kalapban. A jelentkezési határidő elég rövid lesz, hogy lehetőleg ünnep előtt már mindenki megkaphassa, ezért március 13. éjfélig várom a megjegyzéseket. 14-én sorsolok, 3 emberke nevét húzom ki, és addigra eldől az is, hogy mit készítek. (Ha van még kérdés, javaslat, valamire nem tért ki a figyelmem, szóljatok, legyetek szívesek!)

Most már akkor csak azt kell kiagyalnom, hogy tényleg, mi az, ami bírja az "utazást", nem folyik el, nem törik szét, nem romlik meg, finom, és biztos, hogy nem sülök fel vele. :) Hú, most alaposan feladtátok a leckét!:)

42 megjegyzés on "A 100 első olvasó + sorsolás"

Szitya on 2010. március 5. 19:20 írta...

Kedves Edith!

Én pedig az első gratuláló leszek! Tényleg, le a kalappal előtted, a nagyszerű blogod (blogjaid) előtt. Jó téged olvasni, jó megfőzni a receptjeidet, vagy legalább álmodozni arról, hogy megfőzzük / megsütjük.
Egyszerűen klassz vagy, ezért van ennyi olvasód!!!!
Ölellek,

Szilvi

Andi on 2010. március 5. 19:46 írta...

Gratulálok!

Gál Edith on 2010. március 5. 20:05 írta...

Gratulálok és még sok-sok olvasót kivánok neked.

egycsipet on 2010. március 5. 20:25 írta...

Gratulálok! :)))

Piroska on 2010. március 5. 21:10 írta...

Szia Edith.
Ez nagyon kedves tőled. Még nem sokat tudtam időzni nálad,de amit eddig láttam az lenyűgöző. Bíztos sokszor be nézek hozzád, sok recepted ki fogom próbálni és csak, hogy tudd, valószínű, hogy névtelenül, de nekem köszönhetően vannak új olvasóid. Egy már el ujságolta nekem és nagyon tetszik a blogod neki is. Szóval csak így tovább!!!Folytatnod kell már csak értünk is!!! Nagyon szép hétvégét kívánok nektek.
És gyógyulást.

andi on 2010. március 5. 21:13 írta...

Gratulálok a 100. olvasóhoz :)!!
Van nálam (is) neked egy kis meglepetés!(láttam,olvastam,már mástól is kaptad,fogadd tőlem is szeretettel!! :)

Maresz on 2010. március 5. 21:17 írta...

Gratulálok, hogy 1oo olvasód van! ismerem Piroskát, ügyes háziasszony!

Piroska on 2010. március 5. 21:19 írta...

Át akartam küldeni egy szép csokor virágot köszönet jeléül, de azt még nem tudom, hogy kell. Sajnálom.

Wise Lady on 2010. március 5. 21:29 írta...

Nagyon örülök és gratulálok! Az, hogy örömmel csinálod, minden bejegyzéseden meglátszik.

Ági angyalai on 2010. március 5. 21:38 írta...

Nálad tudom, hogy nem presztízskérdés az olvasóid száma. Természetes, üde, mesterkéltség nélküli a blogod, ahogy te is természetes vagy. A receptjeid különlegesek.

Nem lehetne valami vigaszdíjat mégiscsak kisorsolnod a többi olvasód között is? Így legalább lenne esélyünk nekünk is valamit megkóstolni Edith konyhájából.

Puszillak és gratulálok,

Ágnes

Mónika on 2010. március 5. 22:25 írta...

Gratulálok a 100. olvasódhoz és természetesen Piroskának is a szerencséjéhez!
:)
Csatlakozom Ági kéréséhez a vigaszdíjjal kapcsolatban.

Végszükség esetén, megelégszünk egy virtuális csodasütivel is!
:)

iri on 2010. március 5. 23:08 írta...

Hat kezdjem azzal hogy nem mintha egyeltalan nyerni akarok,de ha megis nyernek nagyon jo!Gratula!Szerintem megerdemled megha meg duplabb lenne!

Demyke on 2010. március 5. 23:24 írta...

Szia!
Gratulálok!

Kati on 2010. március 5. 23:41 írta...

Gratulálok! :-)

Anna on 2010. március 5. 23:57 írta...

Én is úgy vagyok mint Iri, nem azért hogy benne legyek abban a bizonyos kapalban, hanem mert szívből örülök neked. Gratulálok, kívánom hogy erőben egészségben készítgess továbbra is sok finomságot családod és olvasóid számára is. Puszi.

Alíz on 2010. március 6. 7:36 írta...

Gratulálok a 100.blogolvasódhoz és a többi hozzávetőleg 20.000-hez is - ui. becsléseink szerint kb. ennyi emberhez jutnak el az irásaid az EK-n keresztül. :)

duende on 2010. március 6. 8:27 írta...

Gratulálok Edith! :) Maradok hű olvasód továbbra is, mert az örömteliség árad az írásaidból is, és mert csak úgy... szeretek Nálad lenni! :)

Éljenéljensoká a Kalandok a konyhában! :)

anitka on 2010. március 6. 8:34 írta...

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Továbbra is jövök olvasni téged! Sok puszi: Anna és Anita

sedith on 2010. március 6. 9:41 írta...

Most látom, hogy nincs itt a megjegyzésem, amit az este írtam...

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!!! :) Kedvesek vagytok! De legjobban annak örülök, hogy VAGYTOK!!!

Ágnes, Mónika, részletek a bejegyzésben!;):)

Andi/cuki on 2010. március 6. 10:22 írta...

Na most már sikerült feljönnöm. Szóval nagyon sok szeretettel gratulálok,még sok százat kívánok!:-))

Mária on 2010. március 6. 12:36 írta...

Gratulálok neked!
Igen, érdemes csinálni. Én is most próbálok lendületet nyerni tőletek, hogy kicsit szorgalmasabban írjam a receptjeimet, hogy nekünk is meglegyen (3 gyermekem van), és hogy megoszthassam mindenkivel.

Kata on 2010. március 6. 13:20 írta...

Edit, gratulálok:))

kata on 2010. március 6. 16:08 írta...

Gratulálok Edith!
Örülök, hogy ilyen sokan szeretnek, ez fantasztikus!
Sokszor gondoltam olyanra, hogy "Edith hogyan csinálná/oldaná meg ezt helyettem?", amikor kreativitás kellett a konyhában.
És most nézem nem is vagyok a 100 között, pedig az elsők között voltam, linkeltelek is, de nem itt jelentkeztem rendszeres olvasásra.
Szóval a 101 első leszek!

Kata

Judith on 2010. március 6. 16:10 írta...

Gratulalok a 100-hoz! (Engem ne szamolj a sorsolandok koze! :) )

sedith on 2010. március 6. 16:19 írta...

Kata, nem vagy 101., hiszen te régóta rendszeres olvasóm vagy. Ott is vagy a legvégén; most a legfrissebbeket mutatja.:)
És, hoygan csináltam volna, ha nekem kellett volna megoldani?;):)

Judith, én beleteszlek. Ha meg kihúzunk, legfeljebb elküldöm Edithhez, ő lefagyasztja, és amikor hazajösztök, majd jól megszed!:D

Ági angyalai on 2010. március 6. 21:07 írta...

Ezúton köszönjük az apró módosítást a sorsolásban, amit enyhe nyomásra vittél véghez. :-)) Ne szégyenlem. Ki vagyok éhezve egy kis "Edithes" különlegességre, így most már csak a szerencsémben bízom. Ha meg nem nyerek, majd megyek, ahogy ígértem, meg ahogy megálmodtad!

Puszillak
Ágnes

Dulmina on 2010. március 6. 22:42 írta...

Gratulálok! És jövök továbbra is rendszeresen ;)

szepyke on 2010. március 7. 0:04 írta...

Gratulálok és még többszázat!:)

g.Vivien on 2010. március 7. 13:26 írta...

Szia Edith, nem semmi mennyien gratuláltak már!!! Lehet, mind a százan fognak!?!? :) Lányokat befoghatod cetli készítésre... :P Soha kellemetlenebb feladatot, igaz?

Gratulálok Neked én is, kívánom, hogy még legalább ennyi embernek szerezz örömöt, segítséget a receptjeiddel! Nekem egyelőre a mákos gubánál segítettél, de Apukám 55. szülinapjára megcsinálom a Didi tortádat. Igaz, addig még várni kell pár hónapot, de addig lelkileg felkészülök a NAGY munkára. :)

További jó, kreatív, sikeres munkát kívánok!

Szeretettel: Vivien

kata on 2010. március 7. 20:21 írta...

Aztán megtaláltam magam, de megtévesztett, hogy felkínálta a rendszeres olvasó lehetőségét.

Julia on 2010. március 7. 20:36 írta...

Gratulálok!
Akkor mint ex kolozsvári újságíró-palántára büszkék lehetnek a tanáraid?!
Juli

sedith on 2010. március 7. 22:39 írta...

Juli, nem tudom. De azért igyekszem!:) Te pedig majd eldöntöd!:):):)

Vera on 2010. március 7. 22:44 írta...

Én is nagyon gratulálok, és én is csak azt tudom mondani, hogy öröm "téged" olvasni, szeretem, hogy "használhatóak" a receptjeid, élvezetes stílusban "tálalod", úgy, hogy az ember egyből rohanna a konyhába, hogy megcsinálja. Én szinte mindig így vagyok vele. :) Aztán persze rengeteg minden elmarad, de raktározom magamnak a recepteket, és tudom, hogy eljön még az én időm! ;-)
Úgyhogy maradok továbbra is hű olvasód, mégha ritkán is tudok hozzászólni. :)

Gyerekek on 2010. március 8. 9:20 írta...

Gratulálok! A bloghoz, a gyerekeidhez és a kreatív ötleteidhez!

Minden nap olvasom a kalandjaidat :-)

Eszter, egy 3 éves fiú és két egyéves kislány édesanyja

Zita on 2010. március 8. 10:56 írta...

Gratulálok neked, megérdemled a sok olvasót, mert szívvel-lélekkel írsz.
U.I. Németországba is küldesz???
Ne aggódj, júliusban úgyis megyünk haza.
Puszi

sedith on 2010. március 8. 11:11 írta...

A további hozzászólóknak is nagyon köszönöm a gratulációt!:)

Gyerekek, köszi, hogy olvasol!:)

Zita, nem húsvétról volt szó? Vagy most nem jön össze? Hááát, ha kihúzunk és júliusban jösztök, akkor inkább akkorra halasztjuk a teljesítést!:)

iméon on 2010. március 8. 11:53 írta...

Szia! Gratulálok a 100 olvasódhoz, örülök, hogy közöttük lehetek én is. Sok puszi: Noémi

Vica on 2010. március 8. 17:11 írta...

Gratulálok, én soha nem fogok 100 olvasóra szert tenni...
Milyen aranyos meglepiket készitesz!!!Puszi!

Klára on 2010. március 8. 22:31 írta...

Szia!
Én is gratulálok!
Klára

tideke on 2010. március 9. 14:33 írta...

Szia sedith!

Rendkivül kreatív vagy, nagyon tetszenek a receptjeid, érdemes lesz kipróbálnom párat. Én csak most indítottam el a blogomat, úgyhogy még csak kezdő vagyok, nem is számíthatok ennyi olvasóra.
Sok sikert kívanok Neked.

Üdv:

Edith

Sára on 2010. március 9. 15:13 írta...

Jol latom, hogy en lettem a 99. ?
Gratulalok az elso 100hoz!

Natimi on 2010. március 11. 11:24 írta...

Na végre tudok írni!!Már vagy három napja próbálkozom,de nem engedte valamiért..

Gratulálok Edit a 100 olvasódhoz,most már úgy láttam,hogy ez még nőtt:)

Annyira ügyes vagy!Le a kalappal előtted!

Hazudnék,ha azt írnám nem szeretnék benne lenni,abban a bizonyos kalapban:)))Mert igenis szívesen fogadnák bármi finomságot tőled,sőt akár érte is mennék:)))Ugyanis elég közel lakunk:)
Ó,most még álmodozom,hogy megkóstolhatom valamelyik finomságodat,ja és nagyon bízom a szerencsémben,hogy talán benne leszek a háromban:))

Puszillak,
Timi

Related Posts with Thumbnails