2012. október 22., hétfő

Blogkóstoló 5., azaz: Csak, mert szeretem

Végre odajutottam, hogy a blogra is feltegyem azt a finomságot, amit Kovács Janka blogján, a Csak, mert szeretem-en találtam, és a hankka által kiírt Blogkóstoló 5. fordulójára készítettem.
Jankánál nem unatkozik a nézelődő, mert finomabbnál finomabb ételek fotói és leírásai kelletik magukat a blogján, korgó hassal semmiképpen sem ajánlom a nézelődést. Hosszas vizsgálódás után ezt a receptet választottam ki. Hogy miért éppen ezt? Nem tudom. De nagyon jól is nézett ki, a hozzávalók is elérhetőek voltak, az ízvilága is nagyon finom, és mi már nyár óta nem ettünk semmiféle nyársat. Nem csalódtam: a végeredmény isteni lett, a hús omlós, fűszeres, a padlizsán már-már krémes, a paradicsom pedig.... no, az nem került bele, mert elfelejtettem, hogy az is kell hozzá. De biztosíthatok mindenkit, hogy anélkül is tökéletes a fogás.:)
Ahogy én készítettem, illetve a köretként szerepelő egyebek leírása majd ezután következik valamikor...

Padlizsános csirkenyárs sütőtökös karfiolpürével és kökényes hagymalekvárral


3 megjegyzés:

teller-cake írta...

Nagyon ínycsiklandozó lett és egyet értek abban, hogy Jankánál nagyon élvezetes körbenézni! :))) Kíváncsian várom a Te verziód teljes bemutatását.

Hankka írta...

Nagyon guszta lett, jó választás volt! :) Igazán finom lehetett, főleg ezekkel a különleges köretekkel! :)

Györgyi írta...

Húúú! Ezt aztán csodásan felturbóztad:) Gratulálok, biztos isteni lehetett! Az a kökényes hagymalekvár..alaposan felcsigázott:)

Related Posts with Thumbnails

2012. október 22., hétfő

Blogkóstoló 5., azaz: Csak, mert szeretem

Végre odajutottam, hogy a blogra is feltegyem azt a finomságot, amit Kovács Janka blogján, a Csak, mert szeretem-en találtam, és a hankka által kiírt Blogkóstoló 5. fordulójára készítettem.
Jankánál nem unatkozik a nézelődő, mert finomabbnál finomabb ételek fotói és leírásai kelletik magukat a blogján, korgó hassal semmiképpen sem ajánlom a nézelődést. Hosszas vizsgálódás után ezt a receptet választottam ki. Hogy miért éppen ezt? Nem tudom. De nagyon jól is nézett ki, a hozzávalók is elérhetőek voltak, az ízvilága is nagyon finom, és mi már nyár óta nem ettünk semmiféle nyársat. Nem csalódtam: a végeredmény isteni lett, a hús omlós, fűszeres, a padlizsán már-már krémes, a paradicsom pedig.... no, az nem került bele, mert elfelejtettem, hogy az is kell hozzá. De biztosíthatok mindenkit, hogy anélkül is tökéletes a fogás.:)
Ahogy én készítettem, illetve a köretként szerepelő egyebek leírása majd ezután következik valamikor...

Padlizsános csirkenyárs sütőtökös karfiolpürével és kökényes hagymalekvárral


3 megjegyzés:

teller-cake írta...

Nagyon ínycsiklandozó lett és egyet értek abban, hogy Jankánál nagyon élvezetes körbenézni! :))) Kíváncsian várom a Te verziód teljes bemutatását.

Hankka írta...

Nagyon guszta lett, jó választás volt! :) Igazán finom lehetett, főleg ezekkel a különleges köretekkel! :)

Györgyi írta...

Húúú! Ezt aztán csodásan felturbóztad:) Gratulálok, biztos isteni lehetett! Az a kökényes hagymalekvár..alaposan felcsigázott:)