Csak elmondom, mi van a tálon, és mit használtam fel. :) Nagyon egyszerű volt mindegyik.
Van a tálon: párolt marhaszelet - Az ízesítése hasonló, csak most kihagytam a szarvasgombaolajat és a fűszervajat.
Sajttal töltött, kirántott pulykaszelet - a szép nagy, tenyérnyi szeletekből
Sima rántott pulykaszelet - a kisebb hússzeletekből
Sajtkrémes-zöldséges párolt marhaszelet - a sajtkrémbe tehéntúrót, telemeát, tejfölt, 1 tojássárgáját, zúzott fokhagymát, sót és borsot tettem, ezzel kentem meg a hússzeleteket, majd egy-egy jókora csipetnyi bébispenótot és 3-3 csík piros húsú kápiát tettem rá és feltekertem. Olajon hirtelen korbepirítottam, majd vizet és bort öntögetve alákészre pároltam gyakran forgatgatva.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2017. január 5., csütörtök
Ünnepi hústál
Csak elmondom, mi van a tálon, és mit használtam fel. :) Nagyon egyszerű volt mindegyik.
Van a tálon: párolt marhaszelet - Az ízesítése hasonló, csak most kihagytam a szarvasgombaolajat és a fűszervajat.
Sajttal töltött, kirántott pulykaszelet - a szép nagy, tenyérnyi szeletekből
Sima rántott pulykaszelet - a kisebb hússzeletekből
Sajtkrémes-zöldséges párolt marhaszelet - a sajtkrémbe tehéntúrót, telemeát, tejfölt, 1 tojássárgáját, zúzott fokhagymát, sót és borsot tettem, ezzel kentem meg a hússzeleteket, majd egy-egy jókora csipetnyi bébispenótot és 3-3 csík piros húsú kápiát tettem rá és feltekertem. Olajon hirtelen korbepirítottam, majd vizet és bort öntögetve alákészre pároltam gyakran forgatgatva.
Van a tálon: párolt marhaszelet - Az ízesítése hasonló, csak most kihagytam a szarvasgombaolajat és a fűszervajat.
Sajttal töltött, kirántott pulykaszelet - a szép nagy, tenyérnyi szeletekből
Sima rántott pulykaszelet - a kisebb hússzeletekből
Sajtkrémes-zöldséges párolt marhaszelet - a sajtkrémbe tehéntúrót, telemeát, tejfölt, 1 tojássárgáját, zúzott fokhagymát, sót és borsot tettem, ezzel kentem meg a hússzeleteket, majd egy-egy jókora csipetnyi bébispenótot és 3-3 csík piros húsú kápiát tettem rá és feltekertem. Olajon hirtelen korbepirítottam, majd vizet és bort öntögetve alákészre pároltam gyakran forgatgatva.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Nagyon csodás tál :-)
Megjegyzés küldése