2013. április 23., kedd

Joghurtos halkrém

Nagyon gyors, nagyon finom reggelinek-vacsorának való. Friss tavaszi zöldségekkel, finom házi kenyérrel vagy zsemlével teljes értékű táplálék.


Joghurtos halkrém

Hozzávalók 4 személyre: 2 doboz olajos halkonzerv (125 g-os), 1 kis doboz joghurt (175 ml), 2-3 szál újhagyma, 2-3 szál medvehagyma, só, bors, esetleg csilipehely, citromlé; a tálaláshoz: teljes kiőrlésű zsemle, friss salátalevelek, hónapos retek, újhagyma.

Elkészítése: A konzervek olaját leszűrjük, majd a halhúst villával összetörjük. Elkeverjük a joghurttal, hozzáadjuk a felaprított újhagymát és medvehagymát, majd sóval, borssal, illetve ízlés szerint csilivel és citromlével ízesítjük. Friss zöldségekkel, pirítóssal vagy friss zsemlével tálaljuk.

EGÉSZS: - 2013.

1 megjegyzés:

HajniZoli írta...

Ez tényleg nagyon hamar megvan és nagyon finom is lehet. Kipróbálós:-)

Related Posts with Thumbnails

2013. április 23., kedd

Joghurtos halkrém

Nagyon gyors, nagyon finom reggelinek-vacsorának való. Friss tavaszi zöldségekkel, finom házi kenyérrel vagy zsemlével teljes értékű táplálék.


Joghurtos halkrém

Hozzávalók 4 személyre: 2 doboz olajos halkonzerv (125 g-os), 1 kis doboz joghurt (175 ml), 2-3 szál újhagyma, 2-3 szál medvehagyma, só, bors, esetleg csilipehely, citromlé; a tálaláshoz: teljes kiőrlésű zsemle, friss salátalevelek, hónapos retek, újhagyma.

Elkészítése: A konzervek olaját leszűrjük, majd a halhúst villával összetörjük. Elkeverjük a joghurttal, hozzáadjuk a felaprított újhagymát és medvehagymát, majd sóval, borssal, illetve ízlés szerint csilivel és citromlével ízesítjük. Friss zöldségekkel, pirítóssal vagy friss zsemlével tálaljuk.

EGÉSZS: - 2013.

1 megjegyzés:

HajniZoli írta...

Ez tényleg nagyon hamar megvan és nagyon finom is lehet. Kipróbálós:-)