Nagyon gyors, nagyon finom reggelinek-vacsorának való. Friss tavaszi zöldségekkel, finom házi kenyérrel vagy zsemlével teljes értékű táplálék.
Joghurtos halkrém
Hozzávalók 4 személyre: 2 doboz olajos halkonzerv (125 g-os), 1 kis doboz joghurt (175 ml), 2-3 szál újhagyma, 2-3 szál medvehagyma, só, bors, esetleg csilipehely, citromlé; a tálaláshoz: teljes kiőrlésű zsemle, friss salátalevelek, hónapos retek, újhagyma.
Elkészítése: A konzervek olaját leszűrjük, majd a halhúst villával összetörjük. Elkeverjük a joghurttal, hozzáadjuk a felaprított újhagymát és medvehagymát, majd sóval, borssal, illetve ízlés szerint csilivel és citromlével ízesítjük. Friss zöldségekkel, pirítóssal vagy friss zsemlével tálaljuk.
EGÉSZS: - 2013.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2013. április 23., kedd
Joghurtos halkrém
Nagyon gyors, nagyon finom reggelinek-vacsorának való. Friss tavaszi zöldségekkel, finom házi kenyérrel vagy zsemlével teljes értékű táplálék.
Joghurtos halkrém
Hozzávalók 4 személyre: 2 doboz olajos halkonzerv (125 g-os), 1 kis doboz joghurt (175 ml), 2-3 szál újhagyma, 2-3 szál medvehagyma, só, bors, esetleg csilipehely, citromlé; a tálaláshoz: teljes kiőrlésű zsemle, friss salátalevelek, hónapos retek, újhagyma.
Elkészítése: A konzervek olaját leszűrjük, majd a halhúst villával összetörjük. Elkeverjük a joghurttal, hozzáadjuk a felaprított újhagymát és medvehagymát, majd sóval, borssal, illetve ízlés szerint csilivel és citromlével ízesítjük. Friss zöldségekkel, pirítóssal vagy friss zsemlével tálaljuk.
EGÉSZS: - 2013.
Joghurtos halkrém
Hozzávalók 4 személyre: 2 doboz olajos halkonzerv (125 g-os), 1 kis doboz joghurt (175 ml), 2-3 szál újhagyma, 2-3 szál medvehagyma, só, bors, esetleg csilipehely, citromlé; a tálaláshoz: teljes kiőrlésű zsemle, friss salátalevelek, hónapos retek, újhagyma.
Elkészítése: A konzervek olaját leszűrjük, majd a halhúst villával összetörjük. Elkeverjük a joghurttal, hozzáadjuk a felaprított újhagymát és medvehagymát, majd sóval, borssal, illetve ízlés szerint csilivel és citromlével ízesítjük. Friss zöldségekkel, pirítóssal vagy friss zsemlével tálaljuk.
EGÉSZS: - 2013.
1 megjegyzés:
- HajniZoli írta...
-
Ez tényleg nagyon hamar megvan és nagyon finom is lehet. Kipróbálós:-)
- 2013. április 23. 23:21
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Ez tényleg nagyon hamar megvan és nagyon finom is lehet. Kipróbálós:-)
Megjegyzés küldése