2009. július 14., kedd

Illatos ecetek: Lestyán- és kaporecet

Lestyánecet és kaporecet:


Nem ördőngősség a két "fogalom", nagyon egyszerű elkészíteni. Amikor a zöldfűszereket összevágtam lefagyasztani, a vastagabb ágak, szárak nem kerültek bele, de eldobni sajnáltam. Néhányat kb. kétcentis darabokra törtem és kis csavaros üvegekbe raktam. Ráöntöttem az ecetet és... kész. Ott a finom, illatos ecet, és az ételek jellegének, alapízének megfelelően használom őket.

0 megjegyzés:

2009. július 14., kedd

Illatos ecetek: Lestyán- és kaporecet

Bejegyezte: sedith dátum: 9:21
Lestyánecet és kaporecet:


Nem ördőngősség a két "fogalom", nagyon egyszerű elkészíteni. Amikor a zöldfűszereket összevágtam lefagyasztani, a vastagabb ágak, szárak nem kerültek bele, de eldobni sajnáltam. Néhányat kb. kétcentis darabokra törtem és kis csavaros üvegekbe raktam. Ráöntöttem az ecetet és... kész. Ott a finom, illatos ecet, és az ételek jellegének, alapízének megfelelően használom őket.

0 megjegyzés on "Illatos ecetek: Lestyán- és kaporecet"

Related Posts with Thumbnails