Hozzávalók: 20-25 dkg aprószemű csiperkegomba, 4-5 koktélparadicsom, 2 maréknyi fekete olajbogyó, 1 csokor petrezselyemzöld, só, bors, 2-3 evőkanál olaj.
Elkészítése: A gombát megmossuk, majd hagyjuk lecsepegni. Az olajat felforrósítjuk, rádobjuk a gombát, és rázogatva pirítani kezdjük. Néhány perc után, amikor a gomba már kezd összeesni, üvegesedni, mellédobjuk a paradicsomot meg az olajbogyót is, enyhén megsózzuk, bőven megborsozzuk, és még néhány percig együtt pároljuk. Amikor a paradicsomok héja is megrepedt, az egészet megszórjuk aprított petrezselyemzölddel, egyet-kettőt kavarunk rajta, és félrevesszük a lángról. Lefedjük, és 1-2 percig hagyjuk úgy, majd tálalhatjuk is.
9 megjegyzés:
Nagyon aranyosak a lányaid a címlapon. :)
Fejlécet akartam írni, csak címlap jár az eszembe. Szóval nagyon aranyosak és szépek a lányaid a fejlécfotókon. :)
Alíz, köszönöm!:) Megértettem így is, úgy is.:)
A képek tavalyiak, de már idén is megkezdtük a grillszezont, úgyhogy azért aktualizáltam: :)
Én csak most vettem észre az "új" lánykáidat, nagyon aranyosak, látszik rajtuk, hogy nagyon finomat esznek :)
A gombád is nagyon guszta lett.
Nagyon jó ez a gombás minek nevezzelek:) A lányok édesek:)
Guszta a salátád. A kis csajok meg zabálni valóak :)
valaki lát még mást is mint olajbogyót a tányéron?
már csak azért, mert a többit megettem. bogyókat meghagytam.
Akár gombás - paradicsomos saláta is lehetne, és tényleg nagyon aranyosak a kislányaid:) Bárcsak minden gyerek ilyen jóízűen enne:)
Köszönöm szépen mindenkinek!:)
Megjegyzés küldése